Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónaposan otthon hagynátok...

7 hónaposan otthon hagynátok este a babát 4 órára anyukátokkal vagy épp aki vigyázna rá?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz egy előadás, már régebben meglett rá a jegy és jó lenne elmenni a férjemmel. De közben ott motoszkál bennem hogy a kicsivel mi lesz, vajon bírni fogja? Meg pont úgy jön ki hogy altatáskor nem lennék itt. De az éjjeli kelésére már hazaérnénk.

Valószínűleg tejet fejnék le neki hogy legyen itthon. Anyuval meg egyébként jól elszokott lenni.

Csak mégis 4 óra. Eddig meg 1-2 alkalmat kivéve mindig én altattam el. 50 perces az út, nyilván ha valami lenne egyből indulnánk haza.

2023. okt. 6. 19:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

5 hónapos volt mikor elmentünk először Ákos koncertre. Először jött Vajdaságba,de előtte évekig mondtam férjemnek hogy mennyire szeretnék menni.

Volt lefejt tejem, körülbelül 4 óra hosszát voltam távol,minden rendben volt 🙏😊 nem mellesleg a nagyfiam is itthon volt,aki akkor 5 éves volt.

2023. okt. 6. 22:35
 12/24 anonim ***** válasza:

11 vagyok, anyósom vigyázott rá,és itt volt az öcsém (20+)is segítségnek 😊

Ne érezd magad emiatt rosszul,jár neked,és ők is jól ellesznek ♥️

Attól még jó anya vagy

2023. okt. 6. 22:38
 13/24 anonim ***** válasza:

2 hónapos volt mikor esküvőre mentünk , anyósom vigyázott rá. Ő altatta én még éjfél után mentem érte.

Három hónapos volt mikor lanybucsura mentem. Akkor egész délután és éjjel anyukámmal volt

2023. okt. 6. 22:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Azon nem aggódnék, hogy elalszik-e. A saját anyukámra nyugodtan hagynám, mert tudom, hogy akkor is megfelelően kezeli a helyzetet, ha nem sikerül elaltatni. Nem esne kétségbe, ölben ringatná vagy valahogy legalább megnyugtatná. Ez a fontos, egy kis nem akvástól nem lesz baja, hiszen egyszeri alkalomról beszélünk.

Viszont én nem tudtam volna élvezni az előadást, hiányzott volna a fiam. Nem ezen múlik, hogy jó anya-e valaki, de én így éreztem az első évben. Ha te nem, akkor használd ki, hogy még nem ütött be a szepa :-)

2023. okt. 7. 04:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Családi legendáriumban van olyan sztori, hogy pár hónapos voltam, mikor anyukámbak meg apukámnak két napra el kellett utazni, nem volt mit tenni. A két nagyi vigyázott rám, mindig úgy mesélik, hogy imádtam, nagyokat aludtam, jókat ettem, ők beszélgettek én meg hallgattam őket és belegügyögtem, csak akkor sírtam, mikor hazajöttek anyáék, addig kb fel se tűnt, hogy nincsenek ott. Hozzá kell tenni, hogy mindkét nagyival napi szinten kapcsolatban voltunk, gondolom nem éreztem őket idegennek.
2023. okt. 7. 09:08
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Még jöhetnek sztorik:)

Igazából nem tudom. Szívesen elmennék, de közben tudom hogy vajon minden jól megy e.

5 hónapos volt akkor kellett temetésre menni, nagyon közel álltam a szemelyhez, de így is gondoltam rá hogy vajon mi van.

Akkor az 2 óra volt, végszóra értünk vissza. Bár akkor szerintem inkább éhes volt már, mert nem sikerült elég tejet félretennem.

2023. okt. 7. 09:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is otthagytam mikor bulizni mentünk 5 hónaposan. Hozzáteszem hogy elég sokat volt a mamával mert sokat feljártunk anyukámhoz, 50 éves tehát bír a babával nem teher neki, nagyon szereti a fiam.
2023. okt. 7. 13:48
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Csináljatok mindent ellentétesen, ahogy a 9#-es tenné, és minden rendben lesz.

Nem ajánlom. 7 hónaposan még nem olyan az elméd, se nem olyan könnyen helyre hozható egy rossz alvás közben, hogy ezt megérje a szülőknek. Nehezen néznék tükörbe ha elmennék koncertre és a babám akkor van rosszul, és rám vágyik, de én koncerten vagyok. 7 hónaposan. Az ilyeneket nem illik úgy, hogy nincs teljes összeszokottság és harmónia. Ha ez nem számít különösnek, oké, de ha ez egy különlegesség, akkor nincs kialakult rendszer, és benne harmónia sem, így akkor kéne, amikor ezt meg lehet beszélni vele, ami nme 7 hónaposan van.

2023. okt. 8. 10:01
 19/24 anonim ***** válasza:
49%

18!

3 és 6 hetes koruk óta átaludták a gyerekeim az éjszakát szóval teljesen feleslegesen pazaroltad az idődet a válaszoddal 😃

Amúgy miért ne lenne 7 hónapos korára kialakult rendszer??? Lehet nálad nem de nálunk igen bocsi 😃 én kérek elnézést

2023. okt. 8. 10:44
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy meg kőkemény 4 óráról van szó, ennyi időre a férjed sem hagymás otthon a gyerekkel???

És ha ne adj isten orvoshoz kell menned? Ne legyél már ennyire ősanya....még olvasni is rossz

2023. okt. 8. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!