Volt nektek is hasonló képzelgésetek éjszaka?
Ilyen vele mis többször előfordul még a mai napig is, pedig a kisfiam elmúlt 1 éves.
1 hete volt az utolsó. Eddig. Apa komplett idiótának nézett, amikor hajnalban felráztam, hogy keljen fel azonnal, mert ráfeküdt a gyerekre. (A vicces az egészben, hogy a kisfiunknak külön szobája van, és még egyszer sem aludt közöttünk.)
szia, nekem 1 éves a babám, ilyen még nem volt, mert nem alszik velünk, viszont olyan volt, hogy rengetegszer hallottam a sírását, pedig nem sírt.
meg a mai napig amikor éjjel felébredek (kb.2szer), akkor MINDIG átmegyek a szobájába, és megnézem, alszik-e, lélekzik-e stb. este lefekvés után néha többször is kimegyek, megnézem, be van-e zárva az ajtó, meg ilyesmik.
képes voltam már többször is kivenni a kezéből alvás közben vagy a feje alól a párnáját (lapos), nehogy ráarkja az arcára :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!