Anyatejes baba hozzátáplálása?
“Viszont sokszor nagyon sír szoptatás alatt, és fogalmam sincs, hogy miért”
Valószínű, hogy jön a fogacska, már időszerű. Ha még nem is látszik semmi, neki az ínye alatt már zavaró, kellemetlen leher.
2óránként evett a lányom is, majd ez lecsökkent szinte 1órára es visított a cicin. 4,5hós volt ekkor. Még 2hétig próbálkoztam úgy, hogy mértem mennyit eszik, és rájöttem hiába vam tejem, ha ő csak 60, nagyon max 100at szív ki. 1hónap alatt épp, hogy nem fogyott, oly minimális volt a hízása. Szoptatási tanácsadóval is beszéltem, hátha lehet valamin javítani, de nem, szépen elválasztotta saját magát és szomorúan, de beláttam tápszer lesz a megoldás. Szóval 5hónaposan tápszerre váltottunk és lassan elkezdtem hozzátáplálni. Azóta nem ordít, visszakaptam a mosolygós lányom és gyarapszik szépen. Most már 9hós és már csak reggel-este kap tápszert.
Lehet ilyesmi van nálatok is, szerintem 1hétig mérd mennyit eszik és meglátod.
Hónapokig mozgolódik az íny alatt egy fog, mire kijön. A kislányom 2 hónapos és fogzik, ettől még lehet, hogy csak 6 hónaposan fog látszani is.
A bekenős dolgok meg amúgy is semmit sem érnek, kb.mint a hasfájásra valók. Szóval ettől simán lehet fog. De te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!