32 hetes kismama vagyok? Tejtermelés-beindulásával kapcs. Kérdés
A terhesség alatti előtejnek semmi köze ahhoz, hogy a szülés után mikor, és mennyi tejed lesz.
Nekem pl a 28. héttől volt már előtejem, nem is kevés, a szoptatás mégsem sikerült.
Köszönöm a véleményeket!
Nagyobb örömöm nem is lehetne annál, h már a 2. nap tudnék szoptatni! Olyan rossz volt kínlódni, míg végre a 4-5.nap beindult a tejem, a kisfiam meg éhes volt nagyon,itattam vízzel,igyekeztem mellre rakni, de a kórházban nem segítettek ebben, csak adták a teát... de persze az nem volt laktató...
Tudom, elvileg volt előtejem,(merthogy mindenkinek van)de az nem tarthatott ki soká.
Végül 17 hónapig szoptattam, attól nem félek,hogy nem tudok majd egyáltalán, vagy csak rövid ideig, csak attól, hogy megint sokat kell várni rá.
A kórházban a gyermekágyas szobában volt egy anyuka, aki szülés után néhány órával már simán szoptatott, nem az első gyereke volt. Ezért gondoltam,hátha az elméletemben van valami ráció. :)
De majd kiderül ez is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!