Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valami jo modszert tudtok...

Valami jo modszert tudtok ciszta ellen? 3.74*2.19

Figyelt kérdés
az orvos szerint nem nagy,de mar 2 honapja ott van,es nem akar fel szivodni.adott ra duphasztont,de akart fel irni fogamzas gatlot,de en nem akartam mert babat szeretnek!!!Szerintetek attol hogy van cisztam attol meg lehet peteeresem ebben a honapban?az utolso ciklusom elso napja JANUAR 8-AN VOLT!!
2011. jan. 14. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Pedig az orvosod nem mondott hülyeséget,amikor nekem cisztám volt hüvelygyűrűt kaptam.Egy hónapig használtam,pedig mi is babát szerettünk volna,de csak így múlt el a cisztám.Rá pár hónapra teherbe is estem.Megéri az az 1-2 hónap hidd el,mi 6 évet vártunk a babára.Állandóan cisztáim voltak,megműtött de visszajöttek.A gyűrű után viszont teljesen elmúltak.

39hkm

2011. jan. 16. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Elavult módszer a cisztásodás ellen, keress másik orvost, aki rendesen kivizsgál, és az akapbetegségedet kezeli. Endokrinológust keress fel, ő foglalkozik ezzel.

2011. jan. 16. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
Első válaszoló igazad van mert nekem is a dokim azt tanacsolta hogy mindenkepp kell fogamzasgatlot szednem mert nekem is cisztam van a jobb petefeszkemen es 86mm sajnos plusz melle meg irt fel B1vitamint is inekcioban amit 10 napig kell szednem.3honapra irta ki a gyogyszert es utanna kell vissza mennem hozza.mi is babat szeretnenk de azt mondta addig mig ez nincs kikezelve nem fog sikerulni majd csak utanna.es eddig mi is hiaba probalkoztunk.haat bízom benne hogy eltunik a cisztam es sikerul teherbe esnem.esetleg nem tudtok valamit ra gyogynövényböl ami esetleg segithet cisztára?
2012. márc. 22. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Nem nyilvanos válasza:
Sziasztok. Idokozben talaltatok valamit, ami hasznos is. Nekem egy 3 cm-es cisztam volt negy honappal ezelott, az orvos tri-regolt irt fel es elso honap utan rogton fel is szivodott a ciszta, viszont ettol a honaptol kezdve nem szedem a fogamzasgatlot es ujra kiujult. Mit lehet tenni?
2013. aug. 24. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!