Ha egy 60 éves férfitől esnél teherbe 25 évesen, mit tennél?
nem tudom, bele se tudom képzelni magam ebbe a szituációba.
pontosan milyen kapcsolat van köztetek? anyagilag te hogy állsz? megvan az egzisztenciád egy gyerekhez?
először is az hogy nem normális ez a dolog.
másodszor pedig vitaszító kérdést tettél fel"polgárpukkasztás" célján.
harmadszor aki 25 évesen egy 60 évesre van rászorulva zt nagyon sajnálom,olyan mintha a nagypapáddal szexelnél.Még a hideg is kiráz az ilyentől.Abberáltnak tartom az ilyen dolgot.és sajnálom a szüleidet.még 25 évre azt mondom jól van ennyi korkülömbség belefér.na de kérlek szépen 35 már akkor lehetett volna gyereke .
Jó hogy mindenki ilyen elítélően nyilatkozik, de én pl. nagyon szívesen szexelnék 25 éves létemre Bruce Willissel, aki ennyi idős:S Még véletlenül sem jutna eszembe róla a nagypapám, de mindegy. De nagyon érett hozzászólások voltak (pl. fúúj) csak gratulálni tudok...
Kérdező, ha akarod a gyereket, akkor tartsd meg, attól hogy az apja 60 éves, még lehet nagyon jó a kapcsolta, és lehettek nagyon jó szülők, boldog család. Aki meg azt mondja fúj, azzal nem szabad foglalkozni, éretlen, szűklátókörű ember, aki ilyenen így fennakad.
Egyetértek 14:04-gyel!
Beszéld meg apával, ő elég erősnek érzi-e még magát, és szeretné-e?A későbbre is gondolni kell, pl a taníttatás még szülőpárnak is nehéz, egyedül meg főleg!
Vonzó 60 éves férfiak pedig nem csak a tv-ben vannak, én ismerek egy csomót!Én inkább választanék egy intelligens,törődő 60 éves férfit, mint egy izomagyú focistát a gimiből!
Ha szerelmes lennénk egymásba, és ez lenne kölcsönösen minden vágyunk, akkor természetesen boldog lennék. De biztosan aggódnék majd, hogy mi lesz késöbb.
A barátnőm szülei idősek voltak, amikor ő született (nade nem 60 évesek). Most neki kell ápolni őket, amíg a többiek buliznak és suliba járnak. Neki viszont ez a világ legtermészetesebb dolga, hiszen ebben nőtt fel. A másik meg az, hogy amikor egy 40 éves nő még ereje teljében lesz, akkor a férfi már- akár milyen jól is tartotta magát korábban- ...
Ha csak a szeretője lennék, akkor nem tartanám meg a babát.
Hosszútávra pedig nem terveznék mégcsak kapcsolatot sem egy 60 évessel.
35 évesen mondom ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!