Milyen autót ajánlanátok ami keveset fogyaszt és biztonságos?
Figyelt kérdés
Olyan értelemben ami nem egy csiga, viszonylag gyors, de nem versenyautó, és nem suzuki.
Tudnátok írni nekem, a fogyasztásával mellékelve olyan kocsit?
Nem tudom ha gázos lenne mennyit fogyasztana? Esetleg ha erről is írna nekem valaki valamit.
Köszi.
2014. márc. 30. 22:32
21/24 anonim válasza:
ha már fostaligát veszel, akkor menj ki egy nagy telepre, és ott nézegesd, melyik tetszik. így monitor mellől nem az igazi. egy autóba bele kell szeretni, egyébként csak nyűg.
22/24 anonim válasza:
Volvo-t mondják a világ legbiztonságosabb autójának, nem tudom..
Suzukit semmiképp, papír autók..
Volkswagen, audi, Bmw-ben gondolkodnék, ha már 500 forint max.
24/24 anonim válasza:
1000-es suzuki és a 3.7 liter,aztán az én 1.9 TDI-m meg ezért eszik 5.3 litert mert nem győzöm előzni ezeket a poroszkáló swifteket 60-al mennek 90 helyett és 30-40 el mennek 50-60 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!