Egy biciklivel átlagosan milyen gyorsan lehet menni? Mondjuk egy régebbi fajta csepellel? :D 13 éves vagyok és szerintem elég gyorsan megyek.
haverom rekordját biztosan nem döntitek meg :D belekapaszkodott a sportmotoromba, nem akarta elengedni, 140-nél beláttam hogy kemény a csávó :D
19/F
Egy normál biciglivel 25km/h-val kényelmesen
Én a verseny bicommal 45km/h simán megyek mondjuk Carbon vázas és 3-szor 10 fokozatos és versenyváltó :D
De nagyon erőlkodve megyek akár 60-at is , igaz vízilabdázok és futok meg folyton biciklizek ezért van erős vádlim :D én is 13 vagyok :D
belvárosban sztem még az autók lassuak néha és lasitanom kell :D
Eddig amit legtöbbet mentem az 88 volt 3-10 ben persze lejtőn :D nálam a váltó szinte folyton mozgásba van mert ugy lehet dinamikusan tekerni a vernyeváltóval ugy is lehet váltani hogy tiszta erőből tekersz és nem recseg roooppppan kattog szinte allig lehet hallani nagy tempó felet nem is hallod és nem is érzed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!