Mikor tekinthetem meg a saját pontjaimat Felvi.hu-n?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 01:48
1/6 anonim válasza:
feltöltöd minden papírodat+érettségid,max. 1 hét.
2/6 anonim válasza:
Mi az istenért nem tudod kiszámolni magad?! Elég nagy probléma, ha ez sem megy. Inkább jelentkezz a "madaras teszkóba" árufeltöltőnek, az talán menni fog.
4/6 anonim válasza:
Felvin ez van írva, a Jelentkezések és pontszámok fülnék:
Előreláthatólag 2011. július elejétől szintén itt ellenőrizheti majd felvételi összpontszámát, azok részleteit jelentkezési helyenként.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy ki tudom-e számolni, mert ha nagyon érdekel 440 pontom van... csak az érdekel, hogy mikor tekinthetem meg a profil-felületemen.
2011. jún. 29. 00:04
6/6 A kérdező kommentje:
De, aki nem tudja elolvasni és értelmezni a kérdésem, az inkább ne válaszoljon és ne akarjon kiosztani. :)
2011. jún. 29. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!