Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a legjobb zsírégető tablett...

Mi a legjobb zsírégető tabletta? Szálkásodni,2-3 kg - ot szeretnék leadni! És valami szálkásító edzésterv?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Kicsit el vagy tévedve a fogalmakkal. Zsírégető tabletták vannak, DE csak megfelelő személyre szabott diétás étrend mellett érnek valamit, 2-3 kg-t tabletták nélkül is le lehet adni szigorú diétával 3-4 hét alatt. A szálkásítás pedig a tömegnövelés után van és ennek is az alapja a szigorú diéta, az edzés nem változik.
2010. jan. 2. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
a nagy mennyiségű l-carnitin minimum 3000gramm fél órával intenzív mozgás mellett hatékony,nálam bevált.pihenőnapokon is szedd.
2010. jan. 2. 17:10
 3/3 anonim válasza:
Az L-carnitinnek is van több változata!A plus HCA az a termék ami kimondottan zsirbontó,vagy a többi termék is ugyanazt tudja?
2011. szept. 10. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

32 évesen el lehet még kezdeni kondizni?

A célom, hogy több csajjal összejöjjek, ehhez milyen edzésterv kell?

4 napos osztott edzésterv jó lesz így?

1.nap Mell, bicepsz 2.nap Láb 3.nap Váll, Tricepsz 4.nap Hát

Egy különleges edzésterv kellene. (Bővebben lent) Mit ajánlotok?

Én csak bicepsz, tricepsz, váll, csuklya edzést akarok. Most ha teremben vagyok, akkor csinálok mindent ami ezekre megy, de szerintem kéne valami rendszer. Olyan edzéstervek viszont amik erre osztódnak csak, olyan nincs. Véleményetek szerint hogyan csináljam?

Ha elkezdem a testepitest edzesterv szerint, szerintetek mennyi ido utan kellene neki meglatszania?

A testomegnovelot legtobb esetben hogyan kell beszedni? Koszonom elore is

Azt akarom kérdezni, hogy szerintetek ez jó edzésterv?

Hétfő Mell Kedd Hát Szerda Váll Csütörtök Pihenőnap Péntek Láb Szombat Kar Vasárnap Pihenőnap Has edzés minden edzés végén.

Jó -e az edzésterv amit összeírtam?

Hétfő: váll-has Szerda: hát-mell Péntek: kar-has Szombat: lightos láb, mert minden nap sokat kell sétálnom dombon fölfele.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!