A testápoló tényleg jó a hajra?

válasza:

válasza:Emberek, gondolkozni még szabad, mielőtt bármit elhinnénk! :)
A testápoló a bőr ápolására szolgál, míg a különböző hajápolók a haj ápolására szolgálnak. Logikus, hogyha az egyik jó lenne mindkettőre, nem gyártanák mindkettőt tömeg számra. Na meg ugye a bőr és a haj szerkezete nem mondható ugyanolyannak, tehát evidens, hogy nem jó a testápoló a hajra és a hajápoló a bőrre.

válasza:

válasza:Akárki, akármit mond, én kipróbáltam, sokkal puhább és fényesebb lett.
Utolsó előttinek: szerintem te is ahhoz a tömeghez tartozol, aki mindent elhisz. Lehet, hogy hasonló hatóanyagok vannak benne, de miért érné meg egy cégnek egyet eladni, ha kettőt is el tud, külön a hajra meg külön a bőrre. Nem tudom, hogy mennyire hasonlít a tartalmuk, de szerintem nem kell bedőlni a reklámoknak. Ha kipróbáltad, és jó, akkor jó, ha nem jó, akkor meg nem jó. Nekem bevált.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem használok testápolót, de most anyu betegsége miatt megörököltem a kertet, és azért a nap hatását megérzem.
Rossmannban szoktam vásárolni általában a bőrápolási termékeket. a testápolót mindig ott veszem, isana testápolót szoktam venni. szerintetek ez jó?
Minden reggel-este testápolózom a karomat, kezemet, lábamat, de nem segít. Kb. 1 óra, és ugyanolyan száraz lesz. Valami testápoló, aminek emberi ára van és használna nekem? A hajam göndör, dús, és száraz. Heti 1 hajmosás elég, mert nem zsírosodik. Akkor balzsamozni...
Sok testápoló tartalmaz parabéneket vagy olyan anyagokat, amik nem tesznek jót a bőrnek. Olyat szeretnék venni, amiben nincsenek ilyenek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!