Szemöldök borotválása. Szerintetek?

válasza:

válasza:jujj, én inkább azt ajánlom, hogy ne is nyúlj hozzá!
brutálisan hangzik amit tervezel csinálni vele, vagy egyáltalán amit csináltál... menny el kozmetikushoz, az rendbe teszi... pár száz forint

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Véletlenül szörtelenítö krém került a szemöldököm szemzug feletti sarkara,es mikor eszre vettem egy pici lejott belole..rogton lerohantam ricinus olajat venni, be is kentem..ugye vissza no meg? Alapjaraton vastag,fekete a szemoldokom, de kb fel centivel rovidebb lett...
csipesszel szoktam, de sokszor sokáig tart. Nincs valami más, gyorsabb mód rá? Mondjuk tapasz, amit le kell húzni stb.
Véletlen beleborotváltam.
Alapból ilyen... szőkés-barnás sesznű hajam van, hozzá sötétbarna szemöldököm, kék szemem, világos bőröm. A hajam be lett festve szőkére, az addig szuper, jól is áll. Most a festék világosabbra fogta be, mint eddig, és a szemöldököm zavar. Ki fogom szedetni, mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!