Örömlánnyal akarom elveszíteni a szüzességem! Tapasztaltok e téren?
21 éves pasi vagyok. Sajnos nincs szerencsém a lányoknál, mindenhonnan csak visszautasításokat kaptam! Végső elkeseredésemben határoztam el, hogy elmegyek örömlányhoz aki minden kívánságomat teljesíteni fogja! Ráadásul olcsóbb is lesz mint ha egy barátnővel kellene kapcsolatot kiépíteni! Eleinte nem igazán pártoltam az ötletet mivel nem vagyok egy olyan igénytelen, csúnya srác, de így jobban belegondolva egyre jobban izgat a dolog!
21/F
Menj nyugodtan, én is tervezem, nem kell foglalkozni azzal ki mit mond. Valószínűleg olcsóbb mint egy barátnő tartása, nem kell vele beszélgetni, nem fog hívogatni, és sokkal jobban néz ki mint amilyent gondolom te szerezni tudnál :)
21/F
Halihó!
Én prostival veszítettem el a szüzességem, majd egy éve. Határozottan kijelenthetem nem bántam meg. Isteni volt, őszintén foglalkozott velem, annyi szeretet még senkitől sem kaptam. Előtte itallal kínált, ami ajándékot vittem (virág, csoki) annak őszintén örült - aktus után rögtön rá is bukott a csokira :-). A hölgy jó fej volt, szex előtt és után is beszélgettünk jó egy órát. Összesen vagy 2 és fél órán át voltam nála, de csak egy óra árát kérte, mert telón azt mondtam egy órát kérek.
Én csak ajánlani tudom, azóta nem is próbálkozom a "mezei" lányoknál. Másik prostinál is voltam, hasonlóan jó tapasztalatokkal távoztam.
Valamelyik válaszoló említette a rosszlanyok.hu-t, én is onnan szoktam választani.
Sok szerencsét, bárhogy döntesz is!
22/F
Nekem is az a véleményem, hogy egy profi lány egészen meglágyul, amikor egy szűz fiú kér tőle segítséget. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben mindent beleadnak és megkülönböztetett figyelemben részesítik.
Persze nem a legolcsóbb kategóriából kell választani.
Én biztos vagyok benne, hogy köztük is van legalább annyi jó ember, mint más szakmát űzők között.
Általában a legtöbben (akik nem kényszerből csinálják)imádják a szexet!És persze ők is sokkal szívesebben szeretkeznek egy fiatal fiúval, mint egy öreg, pocakos pasival! Az első szexek amúgy sem igen a szerelemről szólnak a fiúknál. Szerintem vágj bele, de jól válassz!
Szerintem is diszkoba menny, s keress egy lanyt.
Az se lehet rosszabb mind egy oromlany(marmind betegsegre/szemelyisegre ertem), ugyis hasznalsz ovszert.
S ingyen is van:D
ha elhatároztad magad akkor vidd is végig...sokan csak mondják, tervezgetik aztán inkább élnek cölibátusban aztán full az agyukra megy minden
én is egy fizetőssel veszítettem el 20 évesen és egyáltalán nem bántam meg mint írták az előttem szólók. (ha akarsz dobhatsz nekem is mail-t válaszolok ha tudok)
Lényeg az hogy a megfelelő nőd válaszd ki az alkalomra (ajánlom az idősebbeket amelyek rutinosabbak és tán átérzik a helyzeted, sőt ha bírod a MILF-eket még nagyobb élményben lesz részed). Én ugye voltam 20 ő közelített a 40-hez élveztem minden percét teljesen megértő volt meg korrekt néha tényleg olyan érzésem volt mintha egy régebbi ismerőssel összejöttünk volna egy kellemes másfél órára :)nem siettetett nem voltak gúnyos pillantások, sőt bátorított is hogy az biztos h. a méretemmel nem lesznek gondjaim :) nyilván volt nem kevés viszonyítási alapja
engem is vonzott a dolog főleg az idősebb nők akkor miért ne? De mint írtam NAGYON FONTOS hogy megfelelő lányt válassz ki erre, mert ha egy linkebbet fogsz ki még inkább odaleszel és sokkal rosszabbul érzed magad mint most...
Watkins
nem tudok rád privizni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!