Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy a párom (férfi) előző párkapcsolata egy férfivel volt? Csak normális válaszokat, kérlek

Figyelt kérdés

A párom biszex férfi. A legutóbbi párkapcsolata egy másik férfivel volt. Ezzel alapvetően nincs problémám, támogatom az lmbtq közösséget.

Azonban valami miatt elkezdett ennek a dolognak a szexuális oldala zavarni. Nem tudok ugyan úgy ránézni azzal a tudattal, hogy korábbi kapcsolatában az anális szexet élvezte egy másik férfival.

Mivel biszex és nem meleg, tudom, hogy velem is ugyan úgy élvezi a dolgot és hogy szeret, de valamiért akkor is kellemetlenül érint a dolog.

Esetleg velem van a probléma? Mégsem vagyok annyira elfogadó mint korábban gondoltam? Mit tegyek ebben a helyzetben?

(A szövegből kimaradt, de gondolom érthető, hogy én nő vagyok)

2023. okt. 17. 17:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
11%

A másik meg az, hogy egy nőnek mindenképpen sérti a nőiességét és az önérzetét az, hogy a párja alkalom adtán jobban érzi magát férfiakal.

Egy nőnek a nòiességét ez mindenképpen lealacsonyítja.

Ezért mondja sok nő, hogy bi férfiakjal nem szeretne komoky kapcsolatot. Hisz tudja, hogy hosszú távon nem fogja tudni ezt elfogadni. Egy nőben ez olyan érzést kelt, hogy ő mint nő, nem elég a párjának, és ez nap mint nap furdalni fogja a gondolatait.

2023. okt. 19. 13:51
 22/48 anonim ***** válasza:
12%
21 így van. Heteró nő kizárólag heteró férfit akar. Biszex csajoknak meg a biszex fickó az ideális.
2023. okt. 19. 14:16
 23/48 anonim ***** válasza:
17%

“Megsem vagyok annyira elfogado?”

Pontosan errol van szo.

2023. okt. 19. 14:56
 24/48 anonim ***** válasza:
37%
23-as de igen, a kérdező elfogadja a biszexség jelenségét, csak magának nem akar biszexet. Preferencia!!!
2023. okt. 19. 15:44
 25/48 anonim ***** válasza:
20%
Jah igen. Elfogado vagyok kivetel ha rolam van szo :)
2023. okt. 19. 16:36
 26/48 anonim ***** válasza:
14%

Amíg nem lökik bele az embert a vízbe, addig nem fuldoklik.

Csak miután belelökték.

Én is elfogadó vagyok férfiként a biszex nőkkel.

De ha lenne egy bi párom, aki hetente összebújna egy másik nővel is, az már viszont rosszúl esne, bármennyire is vagyok elfogadó.

Más az amikor csak gondolunk valamire, és más az, ha megis éljük, és megtörténik velünk.

2023. okt. 19. 16:48
 27/48 anonim ***** válasza:
70%
En orulnek ha lenne egy biszex baratnom, nem bannam akarhanyszor is bujik agyba egy masik novel
2023. okt. 20. 06:37
 28/48 anonim ***** válasza:
82%

23,25: az elfogadás azt jelenti, hogy idegenek dolgait nem firtatom, kvázi leszarom. A saját dolgaimban viszont én döntök, és ide tartozik a párkapcsolatom is, kiféle, miféle az illető. A múltja is, igen. A gondolata, az ízlése, minden.

Ha már elfogadás: hetero vagyok, és elfogadom, hogy vannak nem heterók. De nem feltétlen szeretnék ezzel napi szinten foglalkozni, de kicsit zavar, hogy a csapból is ez folyik.

2023. okt. 20. 07:07
 29/48 anonim ***** válasza:
18%

27.

Ezt elhiszem, hogy szeretnéd.

Főleg, ha téged is bevennének a buliba.😄😁

2023. okt. 20. 09:17
 30/48 anonim ***** válasza:
20%

Igen kedves kérdező, veled van a probléma, ugyanis az elfogadás nem változik meg csak úgy egyik napról a másikra.

Te pedig teljes mértékig tisztában voltál azzal, hogy kivel kezdesz, és azt is tudtad hogy mit csinál.

2023. okt. 21. 03:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!