Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok cuckold kérdés ? Utána néztem ennek a fétisnek. Valóban ennyi embert mozgat ez a dolog?
Szerintem ez csak fantázia.
A valóságban feltehetően nem olyan nagy legények a cuckold fanok.
Ha azt mondaná nekik a feleségük, hogy "Figyelj, Jani! Mit szólnál hozzá ha egy 190 cm magas, napbarnított, kigyúrt olasz pasi megdugna engem, te meg végignéznéd?"
Többségük azonnal hárítana.
Nők között meg kevesebb lehet az, akinek bejön a cuckold, akár olyan formában, hogy őt dugják meg, akár olyanban, hogy a férje dug mással.
Összességében tehát ez egy létező jelenség lehet, számos embernek bejön, de a többség a cselekvésig nem jut el benne.
#2: Rengetegen vannak. Swinger klubokban
N
Ne sajnáld. Alapvetően egy párkapcsolat/házasság 2 emberről szól.
De biztosan megvan neked is a társaságod, pl. egy szwingerklubban feltehetően kiélheted az ilyen kívánságaidat.
A szwingerklubról pont a 4-es kommentben írtam.
Ha Magyarországon pl. 1 000 000 ember jár szwingerklubba, az sok. De ha a teljes lakossághoz számítjuk, akkor a népesség kevesebb mint 10%-áról van szó.
A nők 90%-a fantáziál más férfiról, mint a párja.
Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!