Igaz, hogy válásnál az van jobb helyzetben, akinek nincs másik párja? A párom ez miatt még nem akarja felvállalni a kapcsolatunkat.
Jogilag semmt nem számít..nem előny egyik sem, és nem is hátrány
DE
Amíg nem tudja jelen esetben a felesége, addig nem nehezíti meg a dolgokat, talán szinte köös megegyezéssel, vagy tényleg közös megegyezéssel elválnak.nem követelőzik, nem kekeckedik, és tesz keresztbe, hanem hamarabb belemegy a dolgokba.
Hiába ő volt aki kikacsintott, ha megtudja, hogy a férje is "becsajozott" akkor meghülyül. Nőként mondom ezt nőtársaimról, hogy konkrétan kifordulnak magukbólm akkro aztán a válás csak uökkenőkből fog llni, és elhúzódik világgá.
Tehát hiába jogilag nem számít, ha már beadták tényleg a válási keresetet, és folyik az egész eggelelő mederben, akkor azt az időt érdemes megvárni, míg kimondják a válást, és a gyerekelhelyezésit/- tartásit..stb
De ha nem adták be, akkor csqk hiteget
Beadták már. Egy bizonyos levélre vár a párom és végre mehetnének válni.
Szárnyra kapott a hír, hogy van valakije a páromnak, azóta több gyerektartást kér a feleség, pedig tagadta hogy lenne valakije.
18-as vagyok...
Nah erre gondoltam....
Szerintem ebben az esetben nem légbőlkapott hülyeségből kéri..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!