Szemöldök borotválás?

válasza:Ha borotválod, és nőni kezd, csak erősebb lesz.
Gyantázd inkább.

válasza:

válasza:

válasza:szedesd ki kozmetikussal
ha olyan a szemöldököd mint Tüncikének, akkor meg pláne
Kapcsolódó kérdések:
Tehát, tegnap leborotváltam a hímvesszőm körüli szőrzetet rendes borotvával. Amikor végeztem, kezdtem érezni, hogy szúr egy kicsit, mára pedig sokkal kellemetlenebb lett. Nekem a nemi szervem környékén amúgy is vannak ilyen kis kiütések, olyan mint a libabőr, csak...
Férfi vagyok, és egy ideje elkezdtem rendszeresen borotválni a nemi szervemet, viszont borotválás után 1-2 nappal mindig eléggé bepattanásosodik (nem maga a nemi szerv, hanem körülötte). Az a kérdés, hogy ez életem végiég így lesz, vagy ha gyakran csinálom, előbb utóbb...
ha leborotválnám a bajszom (1 kicsi van és zavar) akkor utána nem lenne ott 1 kicsit sötétebb folt?13/F
15F vgyok és kb augusztus óta borotválom...és mostanába előjönnek a szőrtüszők...és nem tudom miért általában az arcomon
Miután leborotválom a nemi szervem körül a szőrt mindig kipattogzik a bőröm, és kissé viszket is. Használok borotvahabot is, utána még babaolajjal is próbáltam, de nem jó. Mit tegyek hogy elmúljon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!