Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt osztálytalálkozótok?

Volt osztálytalálkozótok?

Figyelt kérdés
Mert nekem se álltalános, se középsulis. Hiába próbáltam volna szervezni, senki nem akar. Nektek milyen könnyen lett osztálytalálkozótok? Vagy nállatok is így van?

2023. nov. 9. 17:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak utólag értesültem, hogy volt.
2023. nov. 9. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk is úgy van ahogy a 7-nél. A jó osztályközösség nem tart találkozókat, a rossz pedig rendszeresen.
2023. nov. 9. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt. 2017-ben érettségiztem, tehát tavaly kellett volna, hogy legyen az 5 éves, de nem szervezték meg. Mondjuk számítottam rá, jellemző volt nálunk a klikkesedés, széthúzás, csak a magunk érdekeinek nézése. Ezek után persze az osztály egy része nem is kíváncsi a másikra, meg a ma emberének már ideje se nagyon van, ha pedig valakit érdekel a másik (pl. jó viszonyban maradtak), akkor osztálytalálkozó nélkül is össze tudnak futni, az meg, hogy kiből mi lett, elég Facebookon rákeresni.

Általánosból pedig még 6.-ban eljöttem, ott se hiszem, hogy lett volna, eleve az osztály harmada-fele C típusú volt...

2023. nov. 10. 10:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolai volt, de olyan szerencsétlen időpontban, hogy én nem tudtam elmenni.

Középiskolai nem volt, de arra biztosan nem is mentem volna.

2023. nov. 10. 22:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt. Bár ne lett volna!
2023. nov. 11. 01:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
5, 10 és 15 éves érettségi találkozóm volt, el is mentem mindre. A 20 éves pont a covidjárvány idejére esett, az nem lett megtartva, bepótolva se. Valami azt súgja, hogy több találkozónk nem lesz, pedig jó osztály voltunk, a megtartottak is jól sikerültek. Igaz, már nem is mennék el a következőre.
2023. nov. 11. 15:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"5, 10 és 15 éves érettségi találkozóm volt, el is mentem mindre. ... a megtartottak is jól sikerültek. Igaz, már nem is mennék el a következőre."

Miért nem?

2023. nov. 11. 16:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Általános volt, nem mentem el, mert nem szerettem az osztályomat. Középsulis azóta sem volt. Nem is hiányzik egyik sem.
2023. nov. 12. 17:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Altalanos iskolaban volt 5 eves de nem sok ertelme volt azok jottek el akiket amugy is latunk minden nap mert ugyan ott laknak. Akik elkoltoztek azok nem jottek el. Nagy dicsekves nem volt, mivel a tobbseg meg iskolas volt vagy epp akkor kezdett el dolgozni valamit. 10 eveset is akartak csinalni csak erdeklodes hianyaban elmaradt.

A kozepiskolas is csak 5 eves volt. Az osztaly fele nem volt ott es erdekes mod par olyan ember is volt aki amugy kulfoldon elt mar akkor, aki szervezte az is kulfoldon lakott.

Na ott ment a dicsekves hogy ki milyen diplomat szerzett, milyen zsiros allasa van, milyen vallalkozast nyitott, milyen munkat vegez kulfodon, azzal is dicsekedtek hogy lassan hazasodnak es hogy mennyire jo parkapcsolatuk van. En meg ott voltam egy minimalberes allassal, egyedulallokent kb 0 forinttal mert meg autom sem volt akkor :D

Tudom hogy mas is volt hasonlo cipoben csak o nem jott el. Azota persze jobb allasom van, en is kulfoldon dolgozom, sot az allapolgarsagot is megszereztem kint, van autom, hazam, megnosultem es gyerekunk is van szoval most mar en is tudnek dicsekedni :D

A kozossegtol is fugg hogy lehet e szervezni. En biztos nem szervezek az osztalynak mert egy emberrel sem tartom a kapcsolatot, bar a nagy reszet eltudnam erni facebookon.

2023. nov. 25. 03:12
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Általános nem volt.

Középiskolai 1 volt, amin voltam, de az elég volt. 10 éves találkozó volt, de erőltetettnek éreztem. Azóta közel 20 év telt el, de már hanyagolom a dolgot.

máj. 11. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!