Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Így 2024-ben milyen itallal...

Így 2024-ben milyen itallal lehet a legolcsóbban alkoholistának lenni?

Figyelt kérdés

Úgy tudom a bevált módszer a 2 literes tablettás bor volt elosztva a napra, ezáltal fentartva a szintet.


Van jelenleg olcsóbb módszer?



jan. 5. 23:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
67%
Téged 1x valaki fix agyon fog csapni...
jan. 6. 04:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/82 anonim ***** válasza:
37%
#11 Kannás borral?
jan. 6. 04:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/82 anonim ***** válasza:
56%
Nem jós vagyok, csak látom, hogy irritáló vagy..
jan. 6. 04:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/82 anonim ***** válasza:
39%
#13 Akkor miért foglalkozol velem? Jó kérdés.
jan. 6. 04:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/82 anonim ***** válasza:
100%

Bartos féle módszerrel. Mindenféle gyümölcsöt össze egy hordóba aztán megerjeszted. Gondolom ízre minden lesz csak nem jó, de ha van gyümölcsfátok otthon akkor kb ingyen van.

A bolti cuccok esetében meg a műanyag palackos bor lesz valószínű a legolcsóbb. 800Ft körül van 2 liter 10% körüli bor, az 200ml netto alkohol.

jan. 6. 05:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/82 anonim ***** válasza:
100%
#15 Huhuú bartos csezerjó, hárásó, van benne paprika meg só úgy bizonydáhúú meö blö
jan. 6. 05:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/82 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak az lenne. :D Amennyi szemetet beleszór szerintem csak az a szerencséje, hogy az alkohol fertőtlenít valamelyest. :D
jan. 6. 05:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/82 anonim ***** válasza:
21%
Engem csak az érdekel, hogy a kannás bor az utóbbi időkben utolérte-e már minőségben a minőségieket?
jan. 6. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/82 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig ez a legolcsóbb.
jan. 6. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/82 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha erjesztesz, akkor már megéri invesztálni tisztításba és fertőtlenítésbe, megéri a szebb gyümölcsöket beleválogatni, fajtának megfelelően törni-magozni (zsebedben a világ összes tudása, rákeresel), külön erjeszteni gyümölcsönként, gondosan zárható edényre filléres kotyogót applikálni, megfelelő oxigénmennyiség beoldása indulás előtt, pektinbontó, pH beállítás, élesztőtáp, megfelelő fajélesztő (esetlet starterként, vagy a gyümölcs saját élesztőiből nagy starter) stabilan az optimális hőmérsékletén, meg némi borkén a végére. Nem muszáj ülepítgetni, igazán kellemes, házias komplexitást ad a ködösen maradt cucc is, még mindig bőven jobb bárminél, ami a polcokon illegeti magát sokezer fabatkáért. A tisztaság és a stabil hőmérséklet, na meg a megfelelő számú egészséges élesztősejt a kulcs, és tápanyag hozzáadása is szükséges a tényleges tökéletességhez.

Aki nem hiszi, tegyen egymás mellé két hordót, kóstolja össze a saját módszere eredményével ezét!

jan. 6. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!