Így 2024-ben milyen itallal lehet a legolcsóbban alkoholistának lenni?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a bevált módszer a 2 literes tablettás bor volt elosztva a napra, ezáltal fentartva a szintet.
Van jelenleg olcsóbb módszer?
jan. 5. 23:20
61/82 anonim válasza:
Jujj, most aztán megijedtem. Ja nem. Nincs igazad. 😅 Bár jó politikus lesz belőled, hazudni már megy. De ne aggódj, majd ha felnősz, lehet még ízlésed és rá jössz, hogy amit most iszol, lóhúgy...
62/82 anonim válasza:
#61 Nincsen esélyed egy lehetséges alpolgármster ellen.. Add már föl.
63/82 anonim válasza:
🤣 az kemény. Nem adok neked igazat, azt ne is várd.
64/82 anonim válasza:
#63 A kannás bor az utóbbi időkben utolérte minőségben a minőségieket, te igyad nyugodtan Chateau Miraval-t, sznob nőszemély..
65/82 anonim válasza:
Egy remek Tokajit bontok inkább, de remek ötlet, hogy mi legyen a következő.
66/82 anonim válasza:
#65 Öntsd ki, én viszem a Borocskát, 680 ft, és még a pénzed sem b@szod el, de ha neked ez kell, tőlem..
67/82 anonim válasza:
Vagy, ne is vedd meg, akkor nem kell kiönteni, remélem hamarosan minden ilyet beszüntetnek, és a borok max 1000 ft-ig terjedő árban lesznek elérhetőek a boltok polcain, illetve az online kereskedésekben.
68/82 anonim válasza:
Tudok jobb ötletet. Dolgozz még rajta és akkor te is árulhatod a borodat 8-10 ezer ft/üveg áron 🫶🏻 én eskü drukkolok.
69/82 anonim válasza:
#68 Nincs semmilyen borom, és ha lenne sem árlunám ilyen árakon, mert nem érdekel. Engem maximum az alkoholizmus foglalkoztat, abban a kategórián belül, meg mindegy, hogy mit veszek nem? A kannás bor viszont az utóbbi időkben utlérte minőségben a minőségieket, ugyanez a pálnikákról, likőrökről, és rumokról nem mondható el ebben az árkategóriában..
Viszont ellentmondásosnak érezlek, mivel hátad közepére se kívánsz engem, kinevetsz, hülyeségnek tartod amit mondok, mégis velem vitatkozol immáron 3. napja... Bohóc.
70/82 anonim válasza:
Adtam esélyt rá, hogy talán felfogsz bármit, vagy tényleg ilyen ostoba vagy, mint aminek látszol. Akkor idd a vackodat, egs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!