Így 2024-ben milyen itallal lehet a legolcsóbban alkoholistának lenni?
Úgy tudom a bevált módszer a 2 literes tablettás bor volt elosztva a napra, ezáltal fentartva a szintet.
Van jelenleg olcsóbb módszer?
Szerintem
A kannás bor az utóbbi időkben megelőzte minőségben és ár érték arányban a minőségieket.
És mi a véleményetek a kevert likőrről? Csévi vagy Győri?
#46 A kotyvasztást második oldalon írt Bartos módszerre írtam
A házilag főzött sör vagy pálinka nyilván az ár mellett minőség miatt is megéri
De az olyan igazi lezüllött alkeszeknek erre szerintem se felszerelése se munkakedve sincs.
Ha a boltban beszerezhető dolgonkál maradva akkor az olcsó bor lesz a nyerő, úgy 3 sör árából kijön egy flakonos 2 literes és a sörnél jobban, tovább üt.
Házi bort milyen árban lehet mostanság venni falun? Régebben úgytudom a flakonosnál is olcsóbban be lehetett szerezni
#47 igaz amit írsz
De kell hozzá alapanyag, eszközök, hely (városban, panelban is laknak alkoholisták), és dolgozni kell vele, amire az általam ismert alkeszek alkalmatlanok, képtelenek (az a szint amikor már leépültek, agyilag és/vagy testileg) kb egy dugóhúzót nem lehet rájukbízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!