Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besokalltam a felesegem piperkockodesetol. Szerinte onzo
vagyok?
Figyelt kérdés
Amikor hajat mos, az legalabb 2 ora. Nem azert, szep haja van, de ez sok. Teganap megint ez volt. Megerdeztem mar, hogy mi a fene tart ennyi ideig. Haaat! Felkenek egy ilyen olyan olajat, aztan megmosom ezzel a samponnal, aztan teszek ra ecetet, aztan teszek ra ilyen olyan kencet, aztan kimosom, aztan megszaritom, aztan blablabla. En meg ulok a gyerekkel, en vacsoraznek, pihennek, o meg kenegeti a hajat, meg az arcat, meg manikuroz, meg stb. Erre jon az, hogy onzo vagyok, hogy neki ez a par ora igazan jar. De miert nem a hetvegen, mert nem akkor, amikor oviban van a gyerek? Faradt vagyok, sokat dolgozom, ha hazajovok piheni szeretnek. Velem nincs ugy el a gyerek. Ha a tv ele ultetem az nem jo neki, viszont este nekem semmi kedvem legozni. Most epp halalosan meg van ram sertodve, nem is lehet hozzaszolni.
Éhes vagy? Melegítsd meg az ételt (nyisd ki a hűtőt...) és egyél. Ahogy más is írta: a gyerekkel együtt. Miért kell téged aprólékosan "kiszolgálni"? Képtelen vagy a kezedet megmozdítani is? Remélem nem, hisz írod: dolgozol.
Igen, bizony: a feleségednek jár az a pár óra, amelyben kicsit regenerálódik. Felejtsd el azt a gondolkodásmódot, mely szerint "Első személy én...második személy én...a harmadik is én.." Létezik a 'TE' is.
2015. febr. 28. 14:37
32/45 piroska és a farkas válasza:
Nálunk a férjem 12 orákat dolgozik. Én otthon vagyok a 11 honapos kislányunkka. A férjem este 3/4 - 7- re ér haza, vacsival várjuk, közösen megvacsorázunk, és ő, 12 ora munka után kb 7től az este 8as fürdetésig a kislányunkkal játszik, amialatt nekem van időm nyugodtan eltölteni a fürdőszobában egy bő fél orát, és nyugodtan előkészíteni az esti és a másnapi dolgokat. És nem mondja, h nem fáradt, mert fáradt. DE mivel korábban megy el reggel, minthogy a kislányunk ébred, tudja, h szükséges ez a kis apa-lánya idő. és igen, NEKEM IS.
2015. febr. 28. 15:03
33/45 anonim válasza:
Szerintem egyikőtöknek sincs igaza. Neked azért nem, mert nem szánsz időt a gyerekedre és keveset foglalkozol vele.
A nőnek meg azért, mert az igényesség nem ott kezdődik, hogy 2 óra egy nyamvadt hajmosás. Én fél óra alatt végzek mindennel és nem vagyok se zsíros hajú, se igénytelen. A feleség is azért figyelhetne oda, hogyha a férje hazajön a munkából, akkor egy kicsit vele legyen és ne akkor kezdjen el szépítgezni. Ő is ugyanolyan önző és nem foglalkozik a családjával.
2015. febr. 28. 17:19
34/45 anonim válasza:
Sok nő pont ezért vágatja le a haját miután szült, őket is érdekes módon ekézik a teremtés koronái, hogy igénytelenek az öcsifrizurával, hát miért vágatták le a szép hosszú loboncot... EZÉRT. Mert az átlag hím ennyit is sajnál a feleségétől. Szar, hogy a tényleges gyerek lett az első számú, nem ti, a nagyra nőtt csecsemők, mi?
2015. febr. 28. 19:29
35/45 piroska és a farkas válasza:
Megjegyzem, ha a feleséged az otthon végezhető munkája idejében csinálná ezt, majd amikor hazaérsz azt kérné, hogy foglalkozz a gyerekkel, mert most még lenne 2 ora munkája, fogadjunk hogy akkor is belekötnél.
2015. febr. 28. 21:37
36/45 anonim válasza:
Neked jár az esti gyerekmentes pihenés, de a feleséged nem érdemel meg egy kis lazító szépítkezést a fürdőszobában? Micsoda mintaférj, mintaapa!
- Anyaaaaa! Mi jelent az, hogy házasság?
– Hát, kislányom, az egy kulturált kifejezés arra, amikor örökbe fogadsz egy felnőtt férfit, akiről az anyja már nem akar gondoskodni.
2015. márc. 1. 08:17
37/45 anonim válasza:
Hol vagy kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdésekre? Mint pl, hogy te, hogy veszed ki a részed a házimunkából, tudod, főzés, mosás, takarítás, stb? A gyereknevelésből? Az kimerül annyiban, hogy leülteted a tv elé, és ideges vagy, mert ő inkább veled szeretne legózni? Neked csak akkor van gyereked, szép feleséged, amikor dicsekedni kell velük, vagy teszel is azért, hogy így lehessen? A munkádról nem írtál, mennyi idődet foglalja le, de ha otthon vagy már gyerekfürdetés, vacsora előtt, akkor nem lehetsz kevésbé fáradt, mint a feleséged. Nem válaszolnál, ha már kérdést írtál ki?
2015. márc. 1. 09:40
38/45 anonim válasza:
Én 8 év után döbbentem rá hogy én az anyósomtól gyakorlatilag örökbe fogadtam a fiát, akit most én nevelhetek tovább..... A másfél évesem mellett.... És rájöttem hogy a másfél évessel könnyebb.....És arra is rájöttem hogy én egy nagy nagy marha vagyok....
Szerintem nem sokára nyugodt, csendes környezetben tudod majd a kanapén heverészve morzsolgatni a golyóidat....
2015. márc. 1. 22:42
39/45 anonim válasza:
Utolsó! 30-as vagyok,én is így érzem.Te még bírod?
2015. márc. 1. 22:52
40/45 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdezo azt hiszi, hogy ha szuletik egy gyerek a családba, attól o még ugyanúgy folytathatja a kényelmes életét, és a felesége kotelessége errol (mármint a férjura további kényelmes életérol) gondoskodni. A gyerekvállalás kozos akarat, kozos dontés, és kozos áldozatokat kíván. Tehát, ha fáradt vagy munka után, az nem kifogás arra, hogy ne foglalkozz a gyerekkel. Nem mellesleg, ha a feleséged igénytelen lenne, és folyton zsíros hajjal mászkálna, akkor pedig azért hisztiznél. Tipikus eset, amikor valaki más szemében a szálkát, a sajátjában pedig a gerendát sem látja meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!