Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a feleségem egy hisztis házisárkány lett a házasság óta?
Hát mondjuk gondolj bele, mik ezeknek a problémáknak a forrásai. Ha pl. azért nem tudott aznapra főzni, mert megbeszéltétek, hogy reggel bevásárolsz és lusta voltál rá (neki meg mondjuk más dolga volt), akkor megértem, hogy pipa rád. Akkor is, ha ő is le tudott volna menni, de nem így volt megbeszélve (tudod, a legtöbb ember utálja, ha az egyik fél magasról belesz*rik a megállapodásaikba).
Ha mondjuk egyébként is volt mit enni és nem múlott semmi rajta, hogy mikor mész boltba, akkor pedig tényleg ő a hülye.
Minden éremnek két oldala van, nem mindegy hogyan történt a dolog és miért...
Azért megkérdezném a másik felet is, hogy tényleg minden rendben van-e.
Igaza van az előző válaszolóknak. Lehet, hogy nem ő változott, hanem te lustultál el és már elege van abból, hogy még azt se tartod be amit te ígértél. Ha egyszer csináltad volna, akkor tuti nem hisztizne rajta.
Kis tulzassal, de meglepo oszinteseggel fogok valaszolni a feleseg szemszogebol :)
Neha kicsit hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a hazassaggal nem ferjet "szereztun", hanem egy rabszolgat :D komolyra forditva a szot, elvarasok mindig vannak a masik fellel szemben, de ha mar hazassagra kerul a sor, akkor utana sokan ugy hisszuk, hogy mialtal a masik felet egy eletre magunkhoz kotottuk, ezutan nem 2, hanem 4 kezunk van arra, hogy elvegezzuk a teendoket. Megoldas lehet, ha eszre veszed, hogy miben van szuksege segitsegre az asszonynak es keres nelkul segitesz neki. Sok no, foleg pl a szuz jegyuek elore eltervezik a napjukat lepesrol lepesre es azt a napi tervet boritja, ha a delelotti vasarlas delutanra tolodik. Az ilyet en se szeretem. Foleg, ha eltervezem, hogy amig a ferjem boltba megy, addig en felmosok, vagy ilyesmi, de o nem megy el, ezert en az eltervezett feladatot nem tudom idoben elvegezni es borul minden (a bili is :D ). Egyebkent az ilyen teendokrol annyit, hogy mostanaban kezdtem en is kiallhatatlan sarkanynak erezni magamat, hogy mindig veszekszem a ferjemmel, hogy nem segit, nem csinal semmit, de aztan egy hazibulin kisse bepialva elmondta, hogy ot annyira frusztralja, h latja, meg tudja, hogy miben kene segiteni, mot kellene neki megcsinalni, de egyszeruen felulkerekedik rajta a lustasag es ugy erzi, hogy elkanaszodott :) ez olyan aranyos vallomas volt tole, hogy a hetvegi nagytakaritas soran menetrendszeru veszekedes el is maradt, csak mosolyogtam, hogy en szakadok meg a munkaban, mikozben o elkanaszodva a tablagepet nyomogatja :D
"miért csak délután mentem el a boltba, mikor azt mondtam délelőtt fogok."
Ha netán az ebédhez kellett valami, akkor ne csodálkozz.
És azon sem, ha akkor lesz kaja, ha te főzöl magadnak.
Nem lehet, hogy teljesen kiszolgáltatod magad, és otthon semmit nem csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!