Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is odaszúrás volt a barátom részéről az, hogy azt mondta, hogy Ő egyetemre jár művelődni és nem színházba?
A barátom 27 éves, jelenleg a mesterszakját csinálja, mellette nagyon jó a karrierjében, magas szinten dolgozik, és szereti is.
Tegnap színházba mentem a barátnőmmel, meg a párjával, a barátnőm párja pedig megkérdezte a barátomtól, hogy Ő hova jár művelődni, erre azt mondta, hogy Ő egyetemre.
Egész este kellemetlenül éreztem magam ez miatt, tekintve, hogy egyikünknek sincs diplomája, láttam, hogy a barátaimat is rosszul érintette, hazaérve ezen össze is vesztünk, a barátom szerint a barátnőm pasija nagy pofájú, és azt hiszi, hogy attól, hogy megnéz valamit a színházba már olyan művelt és tájékozott lesz, és nem csak egy szalagmunkás, hogy mekkora suttyó paraszt, és még Ő kérdezi fel, hogy hova jár művelődni, végülis a veszekedés csak eszkalálódott, azóta meg nem nagyon beszéltünk.
"odaszúrás volt ...?
Nem, hanem visszaszúrás a leírtak alapján.
"megkérdezte a barátomtól, hogy Ő hova jár művelődni"
Őszintén?Ilyesmit csak a kisebbségi komplexusos prolik kérdeznek, pláne ebben a kontextusban.A barátnőd ne kérdezgessen hülyeségeket, ha nem tetszik neki egy tök semleges válasz.Ja, ez amúgy rád is vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!