Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vett meg mindenki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vett meg mindenki hogy 32 éves szingli nő létemre rengeteg időt energiát, időt ölök a randizásba?

Figyelt kérdés

Nem akarok egyedül megvénülni, sőt más nők gyerekeit sem akarok nevelni.

Felfogom hogy a szerelem nem jön magától mint egy romantikus vígjátékban, ezért fent vagyok 4 randi appon is amiből 3-on előfizetésem is van, és a munka és az edzés mellett minden időmet, energiámat a randizásban ölöm.

Szerintem az a nevetséges amikor a korombeli nők még mindig azt mondják hogy "jaj csak lazán nem kell ezt görcsösen csinálni." Persze, 25 alatti lányoknál esetleg ez működhet akkor még nem is működött, de most már nem tennék fel mindent a szerencsére.

márc. 3. 08:03
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%
30: Teljesen igazad van, de ennek fejtegetésébe én már bele sem mertem itt kezdeni, majd mindjárt jól megkapjuk a 25-östől, hogy nem úgy van aaaz, csak mi állunk csehül az ön-és emberismerettel...
márc. 3. 11:45
 32/52 anonim ***** válasza:
39%

"Na, erről meg hasonlókról van szó. És akkor az ilyenek pofáznak, hogy te bolond vagy, ha regisztrálsz ezekre a szarokra, meg még fizetsz is, meg minek mész újabb és újabb emberekkel randira, mit erőlteted, mit görcsölsz, blablabla. Hát mert nekem nem hullik az ölembe..."

Meg is nőtt egy "kicsit" az arca, amióta dugja az általam szerzett feleségét!

"Nagyon leegyszerűsítve ennyi, nincs tele a könyvespolcuk a Nyitott Akadémia/Kulcslyuk Kiadó összesével, egyetlen alkalmat sem ültek szakembernél stb... Nem ez a feltétele ugyanis a sikernek."

Azért ne mondd hogy nagyobb a hibázás lehetősége, ha ilyen helyeken informálódik! Legtöbbször pont az a baj hogy az önismerete hiánya miatt fölös köröket fut!

És akkor mindenki "hülye" meg "xar", vagy ő maga!

márc. 3. 11:48
 33/52 A kérdező kommentje:

29-es na alig várom hogy jöjjenek a tipikus 40-es GYIK-os "lányok" aki majd jól megmondják erre a kommentre hogy jobb formában vannak és szebbek mint 25 évesen mert járnak heti egyszer bikram yogára, használnak retinolt minden este lefekvés előtt, és transzendális meditálnak minden reggel.

És egyébként is annyira jó formában vannak hogy 50 fölött is simán tudnának egészséges gyereket szülni.

Meg egyébként is már felsővezetőként dolgoznak és ez rengeteget számít a férfiaknak, pl a 25 éves recepciósként dolgozó sexi Julcsikát teljesen megvetik a szakmája miatt.

márc. 3. 11:52
 34/52 anonim ***** válasza:
85%

"Ha otthon ülsz és olvasgatsz hiába ismered jól magad nem lesz belőle kapcsolat."

Csakhogy te nem ismered jól magad!

"Másodszor, ti is úgy beszéltek mintha az egész társkeresés arról szólna hogy a nő választ egy férfit és azon bukik el az egész dolog hogy nem ismeri annyira jól magát hogy a megfelelő férfit válassza."

Bármennyire is nehezen hiszed, sok esetben ezen bukik el!

márc. 3. 11:53
 35/52 anonim ***** válasza:
25%
32: Nem azt mondom, hogy ezek hátráltatják az embert a célja elérésében, csak azt, hogy olyan nagyon nem is viszik előre. Valamennyicskét talán, de érdemben nem. Láthatod, írta is a Kérdező, hogy foglalkozott vele. Én is, bőven ráértem a sok egyedül töltött év alatt. Etől még sem nem nőtt a lehetőségeim száma, sem nem javult azok minősége. Leginkább abban segített, hogy gyorsabban felismerjem a "red flageket" vagy szimplán csak azt, hogy nem illünk össze. Ilyenkor lezártam, és... pont, itt meg is álltak a dolgok, nem történt csoda, nem sodródott az utamba helyette olyan, akivel jól működhetnénk együtt vagy igen, csak épp már foglalt. Úgyhogy kitehetem az ablakba a "nagy tudást"...
márc. 3. 12:00
 36/52 anonim ***** válasza:
48%

A férfiak nem szeretik a domináns, pasis nőket ezt jól látod kérdező.

Korban is inkább lefelé mennek, ahol a kúrálás az elsődleges cél.

márc. 3. 12:03
 37/52 anonim ***** válasza:
29%

És természetesen minél "babásabb" az arc, annál megnyerőbb.

A kannák és az ütközők csak hab a tortán.

márc. 3. 12:05
 38/52 anonim ***** válasza:
82%

#31:

Ne haragudj meg rám, de rendesen lerí, hogy mennyire elkeseredett, savanyú citrom vagy.🤣

Tanácsot írtam és nézd meg még a két és fél pipás is egyetért.

Én tőlem azt csináltok amit akartok, én csak javaslatot írtam jó szándékkal vezérelve.

Ha szerintettek butaság az, hogy fejlődjön az ember élete során ismeretség, barátság, párkapcsolat, vagy akár munka területén akkor jól van.

Abban egyetértek egyébként, hogy a férfiak egy része - nem az összes, nem a 80+% nem való párkapcsolatra, de nők se egyaránt.

Nemhiába van egyedül 35+ évesen valaki. Valami hiba van benne, legalább egy!

Lehet az, hogy sokáig maradt egy rossz, nem jövedelmező kapcsolatban, lehet nem jól helyen keresgél, lehet túlságosan türelmetlen, tényleg bármi lehet az oka.

Viszont a férfiak ugyanígy/hasonlóan állhatnak, talán pont önismeret, érettség hiányzik belőlük, nem jó a családi minta, talán "csak" önbizalomhiánnyal küzdenek.

Na ha a nő összejön olyan férfival, mert semmi emberismeretre nem tett szert élete során akkor az miért a férfi bűne? Vagy fordított esetben a nő hibája?

Te életed még egyszer írom, te irányítod.

Ha szerintettek megfelelő hajtani, ha törik ha szakad pasit fogni, mert lemarad a nő akkor hajrá. Aztán ha 2 gyerekkel, vagy anélkül boldogtalan lesz a kérdező akkor is gondoljátok, hogy szerencse kérdése. 🤣

márc. 3. 12:07
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó komédia volt 33-as! XD
márc. 3. 12:08
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

"Abban egyetértek egyébként, hogy a férfiak egy része - nem az összes, nem a 80+% nem való párkapcsolatra, de nők se egyaránt."

🫢 🤣🤣🤣 🫶

márc. 3. 12:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!