Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vett meg mindenki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vett meg mindenki hogy 32 éves szingli nő létemre rengeteg időt energiát, időt ölök a randizásba?

Figyelt kérdés

Nem akarok egyedül megvénülni, sőt más nők gyerekeit sem akarok nevelni.

Felfogom hogy a szerelem nem jön magától mint egy romantikus vígjátékban, ezért fent vagyok 4 randi appon is amiből 3-on előfizetésem is van, és a munka és az edzés mellett minden időmet, energiámat a randizásban ölöm.

Szerintem az a nevetséges amikor a korombeli nők még mindig azt mondják hogy "jaj csak lazán nem kell ezt görcsösen csinálni." Persze, 25 alatti lányoknál esetleg ez működhet akkor még nem is működött, de most már nem tennék fel mindent a szerencsére.

márc. 3. 08:03
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

"Viszont a férfiak ugyanígy/hasonlóan állhatnak, talán pont önismeret, érettség hiányzik belőlük, nem jó a családi minta, talán "csak" önbizalomhiánnyal küzdenek. Na ha a nő összejön olyan férfival, mert semmi emberismeretre nem tett szert élete során akkor az miért a férfi bűne? Vagy fordított esetben a nő hibája?"

🫢🫢🫢

Az éppen elég!

márc. 3. 12:20
 42/52 anonim ***** válasza:
78%

Én vagyok az egyetlen aki szerint kamu a kérdező??

Összeszedte az összes klisét amit férfiak szoktak felhozni,a gyakori kérdésekkel peldalózik és pont olyan szavakat kifejezéseket használ amit itt szintén pasik hasznalnak. Már csak a LEFOTT A KÁVÉ!! hiányzik

Viszont ha tényleg igaz akkor csak sajnálni tudom hogy tényleg léteznek olyan nők akik ennyire görcsösen akarnak csaladot és minden létező boldogsagukat ehhez kötik,mert ha nem jön össze akkor összedől a világ! Közben meg csomó jó dologrol maradnak le amit akkor vennenek észre ha nem csak a cél lebegne a szemük előtt hanem az utazasra is figyelnének

márc. 3. 12:26
 43/52 anonim ***** válasza:
72%
Mindegy, hogy férfi vagy nő írta a kérdést, mert mindkettő nemű között akad olyan, aki tekeri a biciklit egy helyben. 🤣
márc. 3. 12:29
 44/52 anonim ***** válasza:
33%
Még *szál el 10-20 évet az életedből ilyen felesleges dolgokra!
márc. 3. 12:35
 45/52 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a fejedben lévő képpel sokkal nagyobb baj van mint az úgynevezett valósággal!
márc. 3. 12:37
 46/52 anonim ***** válasza:
39%

Nem tudom, ki vet meg, de nekem az jutott eszembe, hogy végre egy értelmesen gondolkozó nő. Teljesen jól csinálod, nem egyszerű társat találni, igenis foglalkozni kell ezzel a témával. Csak ne csak online lehetőségekkel élj, járj társaságba, rapidrandikra (pl. RandiMásképp, stb.), baráti társaságokkal kirándulni, gyik :D etc. Minden lehetőséget meg kell ragadni. Én már azon csodálkozok, hogy van valaki, aki nem csak a mának él, hanem meg akar állapodni, vannak családalapítási tervei. Örülj neki, hogy így gondolkozol! Remélem, találsz is valami normális embert.

F

márc. 3. 12:41
 47/52 anonim ***** válasza:
18%
márc. 3. 12:49
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
adj esélyt esküvő és gyerek mehet is :)
márc. 3. 12:53
 49/52 anonim ***** válasza:
51%
32 évesen már az lenne a természetes, ha az olyan egyedülálló nők, akik szeretnének kapcsolatot, családot, úgy viselkednének ahogy te és nem a szerencsére bíznák a sorsukat vagy a szokásos de jó szinglinek lenni lemezt pörgetnék. Szóval nem vet meg mindenki, sőt a 30-40 közötti férfiak éppen az ilyen nőket keresik. A többiekkel meg ne foglalkozz.
márc. 3. 13:05
 50/52 anonim ***** válasza:
0%
Engedd lejjebb az alma árát, ahogy mondani szokták.
márc. 3. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!