Nagy gáz van! Elrontottam nagyon már mindent?
Most szépen tudtam tartani a napi 1300-1400 kcalt (kérdezem tőletek, hogy ez jó-e????) s ma viszont meg lettem hívva ebédre és nagyon elcsesztem, mert NEM TUDTAM hogy ennyire hízlal a KOLOZSVÁRI KÁPOSZTA!!! 950 kcal!!
Nos ha tudom, akkor vagy nem eszek ebből, vagy nem eszek előtte napközben már meg 900 kcalt!!!
Szerintem ez nagyon gáz!!!!!
Ezt ettem ma:
1 alma
100 g rizs
250 g zsírszegény túró
50 g sajt
1 adag kolozsvári káposzta
50 g pogácsa
:((((((( Basszus pedig már normálisan ettem....most meg ez.......
amúgy ma kocogtam 1 órát...
:(((((
a probléma ott lehet, hogy ez téged ennyire zavar. a superbody előző hétvégén volt. milyen versenyre készülsz, hogy ennyire zavar egy "csaló nap" ?
más részt, 1300-1400kcal elég kevés, ha még sportolsz is, de persze nem tudhatjuk a méreteidet, adataidat.
kolozsvári káposzta: mekkora mennyiség 950kcal? egyébként miért nem próbálod meg élvezni, és holnap folytatni a tervezett étrendedet?
És szerinted egy nap alatt híztak meg a kövér emberek?
-.-"
még mindég nem tudjuk a korodat.
amúgy a napi 1300kcal-1400kcal egész ideális lehet, ha mondjuk 20 év körül vagy.
Méretek adatok: 170 cm, 68 kg
derék: 66
comb: 56
csípő: 85
ne butáskodj már
egy naptól semmi bajod nem lesz amúgy meg szerintem egyáltalán nem ettél sokat
és jókat is ettél
alma jó, rizs megint, sajt, túró jó fehérje
kolozsvári káposzta-káposzta, rizs jó, volt gondolom benne hús is szóval vittl be fehérjét is vele, zsírra is szükség van azt is vittél be
ennyi, nyugi semmi baj nem lesz
tök jók a méreteid, annyira csak nem lehetsz kövér :)
nehogy már egy naptól így kiakadj! mások bűnöző napon 5-6000 kcalt is simán betolnak.
A kérdező kommentje:
Méretek adatok: 170 cm, 68 kg
derék: 66
comb: 56
csípő: 85
Hogy lehetnél már kövér ilyen adatokkal, hogy 66-os derék? Meg 85-ös csípő?
Ettől függetlenül én sosem értettem ezeket a kérdéseket, hogy egy-egy napi bűnözés hogy ronthatna el MINDENT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!