Le lehet fogyni csak sporttal, diéta nélkül?
Az a helyzet,hogy naponta 2x2 órát edzek.
pubertás korban vagyok.14 vagyok,lány.és egyszerűen akárhogy próbálom,nem megy,hogy diétázzak.nem bírom megvonni magamtól a kaját.az szoktk mondani,edzés urá semmit ne egyek.de hát nagyon ées vagyok,és pótolni kell,nem?
na nem tudom,mit tegyek.ja és amúgy 165 cm/67 kg...
hát igen,tényleg eléggé kész vagyok edzések után,de hát az egyesületben,ahova járok,napi 2x2 óra a kötelező. :)
nem tudok mit tenni :DD
igen,izmos vagyok,de van rajtam pici felesleg,és ezt le szeretném adni .télen szedtem fel a kilókat :(
és az ér valamit,ha nem vacsizok?
bár azt nagyon nehezen bírnám ki :(
Szia!
Sajnos ki kell ábrándítsalak. Csak edzéssel annyit érsz el, hogy minden bevitt tápanyag izommá alakul, amitől vastagabb és nehezebb leszel. Még biztos nem hallottad, de a testsúlyért és az alakért 30%-ban az edzés és 70%ban az étkezés felel. Nyílván az is jelent valamit, ha nem vacsizol.
De talán hasznosabb, ha már nem tudod megállni az evést, akkor arra figyelj, hogy mit eszel. Most sok gyümölcs érik, kérd meg a szüleidet hogy vegyenek és azt edd edzés után. Ha lehet kerüld a kenyeret, és a köreteket. A kenyér az ugye egy az egyben szénhidrát. A köretek meg általában keméyítőt tartalmaznak. Helyettük nyers zöldség ajánlott. Húst viszont ehetsz amennyit csak szeretnél (nyílván nem bundázott, és nem zsíros husokat) meg sajtot. Ezek fehérjék amikre az edzés miatt szükséged van.
Remélem hasznos voltam!
Szép nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!