Szed, vagy szedett valaki P57 Hoodia kapszulát? Mik a tapasztalatok, kinek mennyit sikerült tőle fogyni és mennyi idő alatt?
"Szia!
Körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdtem el szedni, és nagyon megtetszett, mivel olvastam, hogy 100%-ig növényi eredetű. Ezért bátran bele is vágtam, és azóta (pontosan nem tudom mennyit fogytam, nem szoktam magam mérni, számomra elég ha látom) de nagyon látszik a hatása, és többen meg is dicsértek, és ez nekem elég is. :) Persze ami a legfontosabb, hogy jobban, könnyebben érzem magam azóta. Viszont olyat is hallottam, hogy van akinek nem válik be, meg hogy szerinte nem ér az egész semmit, nekem kifejezettem bevált."
Kapcsolódó kérdések:
Mennyit sikerult fogyni vele?
Hétfőn kezdtem el szedni a P57 hoodia kapszulát, napi egyet, reggel, minimum fél órával az első étkezés előtt. Ma szedtem be a 3. at,de egyelőre nem érzem az étvágycsökkenést. Mennyi idő kb.? Vagy kinél hogy volt? Mik a tapasztalataitok?
pl bio cla t vagy hasonlók érdekelnek és fontos lenne hogy ne szedjem vissza azt a súlyt amit leadok tehát tartós megoldást szeretnék persze mozgok is mellette, stb, csak az úgy nagyon lassú
Néha többször is fújnék belőle, de félek, hogy túl sok lesz, valaki próbálta már, hogy többször fúj belőle, mint 2ml naponta?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!