Szeretném beíratni a kisfiamat szeptembertől bölcsődébe, viszont októberben vizsgázom és csak utána tudok munkát keresni, szóval nem tudok munkáltatóit szerezni szeptemberre, viszont lecsúszni se szeretnék róla, van valami ötletetek?
Hozzá tudok szólni érdemben. Elolvastam a válaszaidat és ledöbbentem, hogy csalónak nevezed ezt az anyukát, mert az álláskeresés idejére szerette volna a gyermekét biztos helyen tudni. Hogy keressen állást,akinek nincs a rokonságban olyan személy,akire rábízhatná a kicsit? A beszoktatást hogy oldja meg,kezdjen 2 hét szabadsággal az új munkahelyen? Említetted a magyar mentalitást...pont rád jellemző, harácsolsz, bűnözőnek titulálsz egy édesanyát,nehogy a te gyermeked szenvedjen hátrányt,és ne vegyék fel. Pedig ha várt vissza a munkahelyed,akkor nyilván időben beírattad a saját gyereked,és nem kellett azon aggódnod,hogy valaki kitúr onnan.
Mindegy,remélem a kérdezőnek és neked is sikerült beíratni a kicsiket.
Értem és sajnálom, hogy fizetned kellett,de attól függetlenül a kérdező lehet becsületes ember,akinek tényleg csak ez a lehetőség maradt. Bizony vannak olyan élethelyzetek,amikor kicsit "csalni" kell,elég szomorú, hogy ilyen helyzetbe hozzák a családokat.Ha nem tenné,felkopna az álluk.
Amikor az én fiam került bölcsibe,én is azt tapasztaltam, hogy a legfontosabb dolog a munkáltatói igazolás, minden más sokadrangú ( pl. maga a gyerek).
Tudom,tudom,igazad van.Csak vérlázítónak éreztem/érzem.Pláne azért,mert nekem ez a mutatvány közel 250 ezer ft-ba került,úgy,hogy-nagycsaládosként-nem kellene fizetnem,és(rendelet is van erről,voltam bent az Önkormányzatnál,és ott mondták,hogy ne hagyjam
magam,járjak a bölcsivezető nyakára)elsőbbséget élvez a gyerek.Mivel dolgoztam is,ráadásul!
Ide.Itt,ha felügyeletes mindegy,hogy nagycsaládos,fizetni kell.Maga a bölcsi nagyon nagyon jó,az ellátás,a gondozók,minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!