Aki dolgozik és szülö mikor pihen vagy nyaral?kb soha?
Abbol kiindulva, hogy gyerek(ek)kel a nyaralàs utàn a munka joformàn megvàltàs.
A szülök hogyan logisztikàznak?
Dolgoznak dolgoznak, gyermeket istàpolnak. Pihenés az kb nincs?vagy lopott 1-1 nap az évben?
Az az égő, hogy itt játszod a megmondóembert, meg fényezed magad, hogy te mekkora csodanő vagy, bezzeg a másik...
Nagyon ráérsz látom. Káros a sok évi otthonücsörgés.
Azért voltam ébren, mert mentem dolgozni,de biztos sok évig otthon ücsörgök :)
Ez nem fényezés. Rohadtul elegem van már az önsajnáltatókból. Ezek miatt gondolja a kérdező is, amit gondol. Nem, ez nem mindenhol van így, igenis lehet rendszert nevelni a gyerek életébe, és emelett nem kell megszűnni nőnek lenni sem. Csak sokszor egyszerűbb sírni, hogy jaj igen még véletlenül sem a mi felelősségünk.
Persze :)
Semmi gond nem volt az után.
Nem mondom, hogy néha nincs ébredés, persze, mindenhol van, na de komolyan sokan itt úgy adják elő, mintha a gyereknevelés teljesen elvenné az életet, a nőiességet.
Nekem a férjem csodálatos, mindent megcsinál a gyerekekkel. Nincs olyan, hogy pár órára nem mehetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!