Jo Frost módszer-altatás, aki próbálta, hozott eredményt? Mennyi idő alatt?
Én csináltam,igaz utólag láttam,hogy ő is így tanácsolja.
Lányom22 hónapos volt,mikor megszületett a ksitesó,és úgy gondolta, ő bizony délután nem alszik,holott előtte 3 órát simán aludt. Volt hiszti, ordítás, pislini,kakilni kell(bár még pelusban alszik), szomjas stb.Állandóan kijött a szobából, ezt sem csinálta korábban.
Fogtam és visszakisértem, minden egyes alkalommal,és csak akkor hagytam fel vele,mikor már amúgy is ébredt volna, 4. nap rájött hogy fölösleges próbálkoznia, azóta eltelt 3 hónap és minden délután ugynaúgy alszik,mint eddig. Nem jön ki,nem nyafog,és nincsenek kifogások sem:):)
Egy próbát megér
nem tudtam, hogy ezt a módszert követem, de én mindig visszavittem, mert azt akartam, hogy aludjon. Mikor a kiságyban sírt, akkor is bementem, nyugtatás, kijöttem. 8 hós kortól.
Így amikor már 15 hósan ki tudott mászni a gyerekágyból, nem sokszor jutott eszébe ezt eljátszani.
Akkor kell ezerszer eljátszani, amikor már jól el van rontva a gyerek. Amúgy max. kis víz, pisilés, és mást nem kap, aludni kell.
Ezzel vitatkoznék: "Akkor kell ezerszer eljátszani, amikor már jól el van rontva a gyerek."
Az én fiam 2 éves koráig magától aludt el, sose altattam, aztán egyik napról a másikra altatni kellett. Próbáltam én a visszakísérgetéses módszert kitartóan, de ő kitartóbb volt sajnos, ráadásul a végéra úgy behergelte magát, hogy már esélytelen volt alatatni. :(
Szóval az én fiamnál nem jött be. De ez egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!