Ha a 20 hetes uh-n kiderülne, hogy magzatodnak a kezén és a lábán csak 1-1 ujj van, megtartanád?
Nagy ölelést küldök neked és a kicsi fiadnak is! Annyira örülök, hogy minden rendben veletek, rettentően meghatott a történetetek. Szívből kívánom a legjobbakat....!!!
Ha megengeded elmesélem a saját kis csodánkat, ami jó példa arra, hogy igenis lehet jó a vége a dolgoknak akkor is, ha erre vajmi kevés esélyt adnak az orvosok.
Első baba, 10 évet vártam rá. 14 hetesen perforált a vakbelem, toltak a műtőbe és közben sorolták, hogy 67% esélye van, hogy a magzat nem éli túl, vagy ha túléli, a gyógyszerártalom+magzati korban átélt traumás sokk + az anyai stressz miatt minimum középsúlyos idegrendszeri károsodás éri. A műtét közben megállt a szíve, életem leghosszabb pár másodperce volt, kb 20 évet öregedtem közben. De újraindult. A műtét után számszerűsítették a fogyatékosság várható mértékét és adtak két hetet, hogy eldöntsem, megtartom-e (ez nem volt kérdés, de mindenáron meg akartak győzni...) Program császárra írtak ki, mivel nem akarták kockáztatni a hegszétválást, és folyamatosan kontrollálták a belső varratokat ahogy nőtt a magzat súlya, minden egyes vizsgálatnál megkaptam hogy ennek a babának nem lenne szabad megszületni.
Végig izgultam érte, hogy megmarad-e, ki tudom-e hordani, hogy meg tudom-e szülni, hogy sérült lesz-e...
Végül korababaként (spontán hüvelyi úton) és makkegészségesen született. Nemsoká 6 éves,isteni eszes, intelligens, egészségügyileg és szellemileg teljesen rendben van vele.
252-es, nagyon örülök nektek! :)
Kedves kérdező, hogy vagytok? :) Remélem, minden rendben van veled és a picivel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!