Ajánlott-e a zöld tea, roobios tea fogyasztása terhesség alatt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szia! Szerintem nyugodtan lehet inni. Én is iszok zöldet is és gyümölcsöset is. Senki sem mondta, hogy nem szabad (orvos). Persze mértékkel, napi 2 csészénél nem iszom többet. Szerintem mindent lehet enni-inni amit az ember megkíván, csak mértékkel.
És még annyit, hogy hihetetlen miket írnak itt néhányan...ezt is tilos, azt is tilos,(az, hogy tilos zöld teát inni...hihetetlen, hogy ezt valaki elhiszi, meg ilyeneket, hogy jajjj mi történik ha kifestem a szemem, nem árthatok a babának???kiakasztó) szerintem nem kell ilyen drasztikusan felfogni, nem betegek vagyunk csak várandósak. Lényeg, mindent ésszel, mértékkel.
Jó babavárást!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek lehet használni, ha sok a baci a vizeletbe?
12+5 hetes vagyok
Én elejétől kezdve zöld teáztam.(2lit vízbe 2 filtert áztattam ki,ez a napi adagom)Majd kb.3 hete a tesóm lecseszett,hogy hogy csinálhatom stb.,stb. ... abbahagytam,el is kezdtem vizesedni.Most 3. napja újra iszom,és múlik a vizesedés. 32 hetes UH-n azt mondták,hogy...
Most olvasgatom itt az oldalon,hogy nem.Pedig én egész terhesség alatt napi fél liter zöld teát ittam,Teekanne Zen Chai-t.Mi baj lehet töle?Miért a fekete tea jobb?Vagy a színezett gyümölcsteák?Én azt hittem a zöld tea a legegészségesebb! 36 hetes vagyok
Nagyon jól esik. főzősre gondolok,nem bolti üvegesre.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!