Az hogy lehet hogy egyes anyukák40-50 évesen is olyan szépek fiatalosok tini alakjuk van 3-4 gyerek utan meg sok anyuka meg olyan anyukas elhizott nem feszes már 1 gyerek után?
"Akiket én ismerek mármint szülők nagyszülők azok egy részének nincs pénze."
Három lehetőséget soroltam fel, az anyagiakat a legutolsóként, úgy látszik, szelektíven olvasol.
Na jó, leírom mégegyszer:
Vagy genetika, vagy nagyon-nagyon kemény munka, vagy sok pénz és csak némi erőfeszítés áll mögötte.
Utóbbit saját tapasztalatból írom, mert amikor jól álltam anyagilag több szépítkezést engedhettem meg magamnak, mint most és már egy jó fodrász, egy nagyon előnyös frizura is sokat nyom a latban. A fogyókúrában meg nagy segítség, ha nemcsak répa, karalábé, sovány túró, fagyasztott hal meg főtt krumpli a kaja hónapokig, hanem változatosabb étrendet is megengedhet magának az ember.
Ha nincsenek ilyen lehetőségeink és erősen hajlamosak vagyunk a hízásra, esetleg problémás a bőrünk és nem könnyen kezelhető a hajunk, akkor meg nagyon nagy akaraterő és kitartás kell hozzá.
Aki genetikailag nem annyira hajlamos a hízásra, annak elég, ha egy kicsit odafigyel, hogy ne zabáljon és néha elmegy kocogni, vagy van, hogy ennyi sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!