Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosssz tapasztalatok??
Ohohó, nekem sok van
•a csaj úgy kezdte, hogy neki bpd diagnózisa van, szóval ne lepődjekmeg ha megcsal. Nem polyamory téma volt, ő ezt szó szerint gondolta. Srácok, tökmindegy milyen mentálhigénés rákfenétek van, ez ne mentség a tisztességes viselkedés alól, tessék menni terápiára.
•első randin elhívott bulizni, részegen smároltunk egy kicsit. zene volt, stb, gonoltam okés.
a második randin derült ki, hogy 0 kommunikációs képessége van, két összetett mondatot nem lehetett kihúzni belőle, szóval gondoltam hagyjuk a fenébe, nem kell ezt erőltetni.
a csaj 3 hónapig követett, rózsa csokrokat küldött, össze akart velem költözni 🤔
•kiderült hogy pelenka fétise van a csajnak, és óvodást akart velem játszani 😱
•a lakótársa az exe volt, és nem akart elköltözni. Nyilvános randi, bármi féle közös program nem volt neki megfelelő, és az én lakásomba se érezte jól magát, szóval én mentem mindig hozzá át.
Pelenka fétis :O
Uccsó, Te jól beválasztottál a lányok közé. Durva.
Jézusom, milyen sztorik vannak.😂😱😟
Ilyenkor valahol nem bánom, hogy egyedül vagyok.
Elnézést, hogy így közbe szólok! (Hetero pasiként) De tudjátok én mozgássérült emberként, hozzászoktam a nem mindennapi esetekhez. És valahogy én is mindig kifogom a nem szokványos eseteket.
De valahogy ezeket a történeteket olvasva most kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én találkozom fura nőkkel …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!