Pár napja szállást foglaltam augusztusra. Erre most rámír a tulaj, hogy akkor nem lehetséges nála megszállni, mert felújítás lesz. Ez mennyire hihető?
Szállást foglaltam a booking.com-on egy balatoni településen, augusztus első felében 5 éjszakára. Tegnap jött egy üzenet a tulajtól, hogy akkor nem fogok tudni megszállni, mert azon a héten pont felújítási munkálatok lesznek, amiket nemrég egyeztetett le. Korábbra vagy későbbre foglalhatok, de arra a hétre pont nem lehetséges. Ez mégis mennyire hihető? Majdnem egy évvel előre foglal le egy 1 hetes felújítási munkát, és pont a nyaralási szezon kellős közepére?
Az hozzátartozik, hogy elsősorban egy négynapos rockfesztivál miatt utaznék, amit a településen akkor tartanak. Elképzelhető, hogy valójában arról van szó, hogy a tulaj nem szeret fesztivállátogatókat elszállásolni?
Az a baj, hogy aki a booking.com-tól válaszolt, nem magyar, láthatólag nem egészen értett meg.
A szállásadó azóta újabb sürgető üzenetet írt, hogy nem érti, miért nem mondtam még le.
Márpedig itt 100%, hogy nyerészkedésről van szó, azt akarom elérni, hogy kitegyék a booking.com-ról.
1. "azt akarom elérni, hogy kitegyék a booking.com-ról"
2. A vállaltan rosszindulatú kamu foglalást, amit csak a szobakapacitás kivonása miatt foglal valaki, különösen bünteti a booking. Olvasd el a szabályzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!