Szerintetek is kövér vagyok? (képpel)
A héten volt a suliban iskolaorvosi vizsgálat. Szokásosan megmérték a súlyunkat is. Amikor ráálltam a mérlegre a doktornő fura fejet vágott, nem értettem mi a gond, mondta is, hogy hány kiló vagyok, de ebben sem találtam semmi különöset. Aztán még megnyomogatta a hasamat, és akkor megállapította, hogy "ez nem kicsi", meg hogy "eléggé puha". Azt tanácsolta, hogy kicsit fogjam vissza az evést, mert látja, hogy a hasamon kívül a combomra is szedtem fel. Szerintem viszont semmi baj nincs a súlyommal, még belefér, nem értem, hogy miért kéne mindenkinek 50 kilósnak lenni. Ti mit gondoltok? 167 cm és 73 kg vagyok egyébként.
16/L
Itt mindenki szportlédi :)
Abszolút nem vagy kövér, de úgyis lepontoznak a wannabe rubintrékák/sóhernorbik
Elmondjam őszintén azt amit mindenki próbál itt kedvesen körülírni?
Abszolút brutálnagy dömper vagy. Főleg így hogy növésben van az ember, ekkor általában mindenki vékony, de neked még így is sikerült lakókocsi méretűre dagadnod.
Szedd össze magad mert ez így nagyon nem jó.
"ekkor általában mindenki vékony"
Te láttál már korombelieket? :DD
A 17-esnek igaza van, még akkor is, ha nem a legkedvesebb stílusban fogalmazta meg.
Kérdező! Most van rajtad kb 10-15 kg felesleg. Eddig növésben voltál, nyúltál, de most már valószínűleg nem fogsz. Ha a jelenleg életmódod folytatod, hosszában már nem, de szélességben annál inkább nőni fogsz, és egy szempillantás alatt +40 kg-nál tartasz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!