Szerintetek is kövér vagyok? (képpel)
A héten volt a suliban iskolaorvosi vizsgálat. Szokásosan megmérték a súlyunkat is. Amikor ráálltam a mérlegre a doktornő fura fejet vágott, nem értettem mi a gond, mondta is, hogy hány kiló vagyok, de ebben sem találtam semmi különöset. Aztán még megnyomogatta a hasamat, és akkor megállapította, hogy "ez nem kicsi", meg hogy "eléggé puha". Azt tanácsolta, hogy kicsit fogjam vissza az evést, mert látja, hogy a hasamon kívül a combomra is szedtem fel. Szerintem viszont semmi baj nincs a súlyommal, még belefér, nem értem, hogy miért kéne mindenkinek 50 kilósnak lenni. Ti mit gondoltok? 167 cm és 73 kg vagyok egyébként.
16/L
Itt mindenki nagyon okos az a baj!
Öcsèm ùgyanìgy volt 15 èves volt, plussz felesleggel 160cm volt. Eltelt több mint 3 èv ès le van fogyva megnőtt, pont jó súlyban van ès egyàltalàn nem sportol komolyan. Nem figyelt oda az ètkezèsère, ès nem is sportolt, mègis lefogyott senki sem ismert rà.
Ezzel azt akarom mondani hogy mindenki màs, fiatal vagy van időd lefogyni, ilyen fejlődő szervezetnek amùgy is kell az energia.
A kedvez kommentelőknek.
Szègyeljètek el magatokat. Egy 16 èves lànyròl van szò, èrzèkèny, nincs önbizalma ilyen korban a legsebezhetőbb, itt meg ti olyan undoritó szavakkal illetitek ami lehet benne marad örökre?!
Gondolkodjatok már a lassan 30 éves beért agyatokkal hogy beszéltek egy gyerekkel. Gratulálok nektek , igazán kedves emberek lehettek a való életben is.
10 kilóval legalább több a súlyod, mint kellene, ez tény.
A doki bunkó volt, ez is tény.
21-es én is voltam 10 kiló pluszban, jaj nem gáz. Abból lett 30, mert SENKI nem szólt, hogy talán nem kellene annyit enni, aztán kínszenvedés volt lefogyni egy egészséges testsúlyra.
Nem kell hímestojásként kezelni a másikat, ha túlsúlyos, akkor az TÉNY, és közölni kell vele. NEM bunkón - de mindegy, úgyis megsértődik, ha olyan.
hat nem vagy a leggvekonyabb alkat az teny, de szerintem atlagos es tenyleg nem vagy kover. csak az a baj hogyha igy folytatod akkor lehet mar az leszel.. tehat jobb az ha inkabb fogysz es mozogsz sportolsz valamit illetve egeszsegesebben taplalkozol.
egyebkent majdnem 170cm vagy, amihez azert nem olyan tulsagosan sok a 70kg.
21
ez szep volt, de remelem a fiukat is igy megveded. ugyanigy.
21-es vagyok.
Lepontozhatjátok a válaszom akkor is igazam lesz. A sok paraszt 30+-os személyeknek üzentem azt hogy legyenek kedvesebbek egy gyerekkel mert kihat ez az érzelmeire is. Ami másoknak lehet nincsenek. Nem itt kell beszólogatni egy gyereknek, legyetek emberek a talapatokon a valò èletben is.
Termèsztesen ha a kèrdező fiú lenne akkor is megvèdenèm hiszen gyerek.
Ha meg nők vannak a bunkòn vàlaszolòk közt szègyeljètek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!