Utolsó hétben lévő kismamák, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Mára frontváltozást mondtak, éreztek valamit?
Ma vagyok 38 hetes, semmi bajom nincs azon kívül, hogy majd megsülök és iszonyatosan vizes a lábam.Nem bánnám ha már megszületne a pici.. de még a hasam se szállt le picit se..
2014. júl. 21. 15:47
11/13 A kérdező kommentje:
Egyébként rám sincsen rossz hatással ez az idő.. hajnalban lett kicsit hűvösebb, de úgy élvezem, hogy nem sülök meg, nem bánnám ha ilyen idő maradna legalább amíg meg nem szülök:)
2014. júl. 22. 13:04
12/13 anonim válasza:
kedves kérdező:) én világ életembe azt sose leszek terhes annyira rettegtem a szüléstől ahogy teherbe estem elmúlt minden félelem. nem kell félni a szüléstől én sokkal rosszabra számìtottam nem azt mondom h nem fájt mert fájt de ki lehet bìrni. én beöntést nem kaptam mert ment a hasam előtte pár napja meg az nap kihánytam mindent de egyébként a sógornőm kapott és azt mondta jobb sokkal h kiürült:) és nekem a szülésznőm ajánlotta is h kapjak mert elvileg segìt a tágulásban. ami nekem fájt a kitolási szakasz akkor féltem is mert éreztem a pici fejét és ilyesztő volt. a gátmetszést egyáltalán nem fogod érezni én kérdeztem is h mikor vágnak már mert nem birtam nyomni elment az erőm teljesen a végen vágnak mikor megvágtak utána nem sokkal meg is született:) na az biztos h felemelő érzès mikor túl vagy rajta:) én is nádszál vékony voltam +16kg szedtem fel èn csak attól félek h a párom ne h megundorodjon tőlem nem is mértem magam most hány kg vagyok a hasam csikos maradt de azt mondják h az majd még lemegy pedig egész terhesség alatt nem volt csikor 37.hét végén kezdett el csìkosodni. ès maradt hasam is nem sok inkább a bőr ahogy kinyúlt de szerencsére nem lóg:)2es
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jó ezt olvasni, és tudni, hogy nem csak én félek minden kis apróságtól:) még egyszer köszönöm!
2014. júl. 22. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!