Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hétben lévő kismamák,...

Utolsó hétben lévő kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Mára frontváltozást mondtak, éreztek valamit?

Ma vagyok 38 hetes, semmi bajom nincs azon kívül, hogy majd megsülök és iszonyatosan vizes a lábam.Nem bánnám ha már megszületne a pici.. de még a hasam se szállt le picit se..

2014. júl. 21. 15:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyébként rám sincsen rossz hatással ez az idő.. hajnalban lett kicsit hűvösebb, de úgy élvezem, hogy nem sülök meg, nem bánnám ha ilyen idő maradna legalább amíg meg nem szülök:)
2014. júl. 22. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:
kedves kérdező:) én világ életembe azt sose leszek terhes annyira rettegtem a szüléstől ahogy teherbe estem elmúlt minden félelem. nem kell félni a szüléstől én sokkal rosszabra számìtottam nem azt mondom h nem fájt mert fájt de ki lehet bìrni. én beöntést nem kaptam mert ment a hasam előtte pár napja meg az nap kihánytam mindent de egyébként a sógornőm kapott és azt mondta jobb sokkal h kiürült:) és nekem a szülésznőm ajánlotta is h kapjak mert elvileg segìt a tágulásban. ami nekem fájt a kitolási szakasz akkor féltem is mert éreztem a pici fejét és ilyesztő volt. a gátmetszést egyáltalán nem fogod érezni én kérdeztem is h mikor vágnak már mert nem birtam nyomni elment az erőm teljesen a végen vágnak mikor megvágtak utána nem sokkal meg is született:) na az biztos h felemelő érzès mikor túl vagy rajta:) én is nádszál vékony voltam +16kg szedtem fel èn csak attól félek h a párom ne h megundorodjon tőlem nem is mértem magam most hány kg vagyok a hasam csikos maradt de azt mondják h az majd még lemegy pedig egész terhesség alatt nem volt csikor 37.hét végén kezdett el csìkosodni. ès maradt hasam is nem sok inkább a bőr ahogy kinyúlt de szerencsére nem lóg:)2es
2014. júl. 22. 16:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jó ezt olvasni, és tudni, hogy nem csak én félek minden kis apróságtól:) még egyszer köszönöm!
2014. júl. 22. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!