Mi a katolikus egyház legnagyobb titka?
Ahh, tzolko, te hűtlen, szóval megcsaltál... :P
Ezért most bosszúból leégetlek rendesen: a Beatles-nóta címe és szövege egészen pontosan All You Need Is Love, nem Only Need, mint ahogy írtad...
Na, jó, ez csak vicc akart lenni; tudom, hogy németes vagy, nem angolos. :)
Ez pedig kifejezetten tetszett tőled:
"titokzatosan és rejtvényekben.
mert a világ titkok háza.
vagy csak előszobája
a hideg lépcsőkön át"
A kérdésre pedig nem válaszolok; Súr - mint általában - úgysem azért írta ki, hogy más mondja meg a tutit... :D
Majd nemsoká megosztja a nagy titkot; már rávilágított a SZIT és a SYTH szavak közötti összefüggésre... [Nagyszerű, tényleg: két szó azonos hangalakkal, na, bumm; ez még azonos nyelv esetén sem számít csodának. :D ]
Kíváncsi vagyok, hogy a Jediknél vagy a reptiliánoknál fog kikötni... :P
Súrt megint a főnöke megbízta egy "prófétálásra"
Hogy Sátán nem adja fel és meghasonlik saját magával az bukta lesz.
Egyébként a vallások titka a Jelenések 18. részében van, hogyan fognak hamarosan megszűnni.
De ezt egyenlőre titkolják. BIZONY BIZONY
Hűha!
Lebuktam.
A dalról pedig:
Ahogy énekelni kezdtem, magam is rájöttem, de már bepötyögtem.
Ha mindenkinek szükséges, akkor nekem is.
Ezek szerint csak és kimondottan az hiányzik.
Titkos sugallat volt, nem balfogás.
A németek nem tudom, hogy fordítják, majd megnézem, de biztosan túl precízen fog hangzani.
Titkok nélkül.
Semmi dark secret night, amitől az ember borzongani kezd.
Star Warsot nem lehet eleget nézni, minden gyerekem imádja.
A Jancsi és Juliskánál egy klasszissal jobb.
Na és a Harry Potter!
Ki ne maradjon.
Biztosan Voldemort...
-Jajj, kimondtam a nevét".
Nem lehet ebből bajom?
Ugyan már, egy muglinak?
Muglinak elég a Gugli, attól okosodik.
Utállak Súr, mint az inkvizíciót, mit csigázol.
Mi a TITOK?
:)))
Tzolko, a freudisták jó kis tanulmány tudnának írni rólad szerintem. :D
Az előbb elfelejtettem írni, hogy nem kedvelem sem azt a dalt, sem a Beatlest úgy en block. Sting már inkább bejövős, pár hete pont az ő egyik dalával jártam hasonlóan, amikor egy kedves ismerősömmel beszélgettünk Skype-on. ;)
Nem jutott eszembe a dal címe, csak miután elkezdtem dúdolni; viszont akkor sem pontosan. Így lett a Whenever I Say Your Name-ből Whenever you say my name. :P
Megmutatom neked, hátha nem ismered, és hátha tetszeni fog:
http://www.youtube.com/watch?v=DNZQkhNpFFc
Plusz poén, hogy "szerelmes dal"; úgyhogy legyél óvatos, ne éld bele magad túlságosan. :D
Mondták már neked, hogy egy költő veszett el benned? :D
Súr pedig biztos elaludt. Vagy elrabolták az UFO-k / alienek.
Vagy lecsaptak rá a katolikus titkosügynökök, és életveszélyesen megfenyegették, hogy ne merészelje kiadni azt a titkot, különben ejnye-bejnye lesz. :D
Hát tudod, Berta, a Freudisták mindenkit ki tudnának vesézni. Azt kedvelem a legjobban, mikor arról zengedeznek, hogy mindennek az az oka, hogy két éves korában szerelmes lett valaki a saját anyjába. Ilyenkor nem mindig tudom megállni, hogy csak félrefordulva röhögjek.
A Beatles már régen lepergett az idők homokóráján.
Sokan léptek a helyükbe, de már ők sincsenek sehol.
Még mindig lassú az elérésem, a Stinget elkezdtem letölteni, majd holnap meghallgatom.
Zenében igényes vagyok, bár a fejlődésem tagadhatatlan.
Jimmy Hedrixtől nagy az út Beethovenig.
Mozarttal ne ingerelj, mert ált. isk. koromban fuvolára kellett járnom, amit csak ritkán szerettem, mert a gitár volt a kedvencem. A fuvola hangja szép, nem tagadom, de Mozart nem hiába volt csodagyerek, neki jobban ment mint nekem a szép hangok előállítása.
Szoktam egyébként néha verseket, novellákat írni, de csak házi használatra, semmi célom vele. Bizalmas dolgok.
Most Kaffkát olvasok, ezért is delejezett meg a feltett kérdés. Szerintem Súrnak is kellene olvasnia Tőle...
Kedvcsinálónak elmondom, hogy van kisregénye, ami így kezdődik: -Georg egy reggel arra ébredt, hogy csótánnyá változott.-
Kétnyelvű könyvben kezdtem Kaffkát olvasni, ezt az írását csak mostanában értem meg, de a többi nagyon király, magyarul is, németben meg különösen. Azt sosem értettem, hogy fél oldalas mondatai miképpen segíthetik a kezdő nyelvtanulót. Németül majdnem kívülről tudom, íme az egyik kedvencem, lerövidítve:
Útrakelés
Megparancsoltam a szolgámnak, hogy hozza elő a lovamat. A szolga nem értett engem, így hát magam mentem az istállóba, felnyergeltem és nyeregbe száltam. A kapuban feltartóztatott és megkérdezte: -hová lovagolsz, uram?-
-Csak el innen, mindíg csak el innen. Célomat csak úgy érhetem el.- válaszoltam.
-Ismered tehát a célodat?- kérdezte.
-Hiszen mondtam már, mindígcsakelinnen, ez a célom.-
:::
-Még elemózsiát sem viszel magaddal?- kérdezte.
-Nincs rá szükségem, mert éhen halnék, ha útközben nem kaphatnék valamit. Mert szerencsére, roppant út ez valóban.-
Súr!
Ébresztő
"Biztosra veszem, hogy bizonyítékokat őriznek, ami cáfolja a Bibliai Isten létezését."
Tisztában vagy a "biztos" szó jelentésével?
Á, a reptiliánoknak biztos nem tetszett a hozzászólásom, azért töröltették. Bár tudnám, hogy ki a rákok azok...
Biztos valami ezós f... (gondolom, hogy alienek).
Persze elképzelhető, hogy a reptoidok voltak :P
Súr, lehet most is vadásznak rád, üldöznek és el akarnak vinni, hogy vérdben fürödhessenek, s belső szerveid táplálékként fogyaszthassák.
A gyíkok már úton vannak, s e nap sem tart örökké.
Ahogy a nap pirkadatkor megvilágítja a földet, úgy alkonyatkor , az éjszaka kezdi el uralmát.
Súr, vigyázz magadra nagyon! A véred kell nekik, mint éhes csecsemőnek a anyatej! Fény nélkül megszűnik a világosság, s fény nékül, eljön a sötétség. Az őrült, meggyötört lelkek bosszúra vágynak. Súr, közeleg az idő!
A sírás és fogcsikorgatás ideje, mikor azt kívántad volna, hogy soha ne születtél volna meg...
"Azt kedvelem a legjobban, mikor arról zengedeznek, hogy mindennek az az oka, hogy két éves korában szerelmes lett valaki a saját anyjába."
Lol ez de nagy volt xD
Ha már szerelmes dalokról van szó, akkor csatalakozom hozzátok:
http://www.youtube.com/watch?v=EW5CXvBp9B4
Sziasztok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!