Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez?
Van egy párom aki iszik. Egyre többet. Az az én dolgom hogy gyerekek mellett tűrőm e vagy sem. Nem erre irányul a kérdésem.
Kértem hogy legalább a hétvége egyik napján ne igyon be. A gyerekeket pedig főleg ne keverje bele.
Elment a nagyfiammal 16 éves biciklizni címszóval. Amikor hazajottek láttam hogy a párom ivott. Rakerdeztem hogy ivott e és hol gyerek mellett??!!!??? Letagadta még én voltam a hülye természetesen. Aztán amikor a párom aludt atmemtem a fiam hoz aki azonnal elkezdett mesélni. Bevitte egy KOCSMÁBA (!!!) a gyerekem és előtte ivott rövidet is meg sört is. És lelkére kötötte hogy el ne mondja nekem, titok.
Persze a fiam velem van!
Kérdés: mit tennétek ha a pártok ennyire nem nézi a keresetek (legalább 1 napot kértem a hetből) illetve belevonja a kiskorút?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!