Mikor ismét győz a Fidesz zsinórban negyedszer, az ellenzék megérti, felfogja, hogy normális program és hiteles politikusok nélkül nem fognak eredményt elérni a választásokon?
Ja értem gyerek vagy…
Anyukád munkájáról van valami kis gyermekded elképzelésed.
Illetve az ÉLETRŐL is van valami hagymázas álmod…
Na jól van…
Nem haragszom, csak eridj csináld meg a házit!
Igen, anyukája az embernek csak 18 éves koráig van, ez köztudott. XD Bocsi, de ez már akkora logikai bakugrás volt, hogy őszintén remélem, hogy neked is fáj. :D
30 vagyok, és nem gyermekded elképzelésem van, hanem beszélek vele, és látom is néha, ha beugrom. Továbbá dolgoztam gyerekekkel edzőként, 14 előtt remek meló volt, utána meg lehetetlen, mert 7-8 éves zombik estek be a terembe, akiknek a koncentrációját már nem lehetett megfogni, mint előtte.
Ja még annyi, hogy alig mennek tanárnak. Az ELTÉ-n második éve nem indul fizikatanár képzés (tehát nincs olyan beiratkozó hallgató, akinek az egyik szakja fizika lenne). Mert nincs, aki jelentkezne.
170 ezer nettóért rothadó infrastruktúra közepette túlórázhatsz (amit bizonyos mennyiségig nem fizetnek) 6 év egyetem után.
A "ballib" és a "nyomik" szavakon kívűl ismersz mást is?
Nagyon féltek ti fidesz-nyaloncok, minden szavadról lesüt.
Majd lesz nektek sírás áprilisba.
Én próbálom érdemi vitával legalább egy 1%-al megkoptatni a fanatizmusát, de ez esélytelen. Másodsorban én is szórakozom, haradsorban pedig szeretnék bepillantást nyerni egy ilyen droid agyába, mert az ismeretségi köröm alapvetően értelmiségi (és mint ilyen mind Fidesz-ellenes, még ha nem is balos).
Seretnék érvet hallani Orbán mellett, hogy miért gondolják így, akik, de még egyetlen darabot sem kaptam. Szerinte jó az oktatásügy meg az egészségügy, akik meg belelátnak, és leírják a problémákat, hazug ballibesek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!