Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Fagyasztott szunyoglárva...

Fagyasztott szunyoglárva meddig áll el a hütöben?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem,és 1 kocka sok a 13 halnak,vízben van a maradék.A 3 hetes plattik is kaphatnak belöle?Nekik,mivel lehet darabolni,mert így sem valami gusztusos,szóval milyen uton tudom adni nekik?
2011. febr. 17. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát, én hűtőben semmeddig nem tárolnám. Nálam ez úgy működik, hogy egy kockából gilette pengével mindig csak a megfelelő darabot vágom le. Ezzel lehet a kis plattiknak darabolni, szerintem nem gusztustalan. Ja, és van egy befőttes kupakom erre a célra, ebben szokott történni a "dolog".
2011. febr. 17. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 gfero ***** válasza:
kiolvasztva nem lehet tárolni .vágjál le belőle egy darabot és tedd vissza a fagyasztóba
2011. febr. 17. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de azt hiszem félre érthető voltam.Szóval csak 1 kockát vettem ki és azt engedtem ki meleg vízben,és a maradékot tettem a hütöbe a többi a fagyasztóban van.Tehát fagyasztott állapotban lehet daradolni?Könnyen vágható?Ja és akkor amit reggel vettem ki és vízben uszkál ehető még vagy a lefolyó?
2011. febr. 17. 10:43
 4/12 gfero ***** válasza:
100%
kiveszel egy kockát azt ketté vágod és a másik felét visszarakod a fagyasztóba ,kiolvasztva nem lehet tárolni.könnyű szétvágni.
2011. febr. 17. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy gfero mondja, ami már vízben van lefolyó. A fagyasztott darabokat pengével könnyen darabolhatod, ha egyszerre felszeletelsz néhány kockát, akkor mégegyszerűbb, legközelebb már könnyebb lesz.
2011. febr. 17. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!
2011. febr. 17. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Rakd egy zacskóba és kalapácssal vágjál rá párat :)

Mondjuk felmelegített késsel is lehet vágni, sima késsel nehezebb

2011. febr. 17. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
44%

én személy szerint a gilette penge helyett ajánlanék egy konyhából kiszuperált (csak erre a célra félretett) kést.


Elmondom miért: a szúnyogok vérrel táplálkoznak, és ha megvágod magad a pengével, miközben a vérben tapicskálsz... hát egyrészt gusztustalan, másrészt meg elkaphatsz bármit, amire nem számítasz...jobb az elővigyázatosság, amúgyis a kést bármikor meg tudod élezni, és jobb a fogása is, mint a pengének! :)


(ha nagyon nem megy késsel akkor próbáld úgy, hogy ráteszed a nagy kockára a kést -mintha vágni kezdenéd), jobb kezeddel fogod a nyelet, ráteszel egy rongyot a késre és bal kezeddel pedig ránehezedsz -mármint a rongyra és a kés felső (életlen) pengéjének részére. Majd rongy fel és kész is a produkció)


(százas boltban lehet kapni kis ételtárolót (kb 150-200Ft) én olyat használok, abba teszem az egész táblát, és ha kell belőle vágnom, akkor a tetejének a belső felén (mintha mini vágódeszka lenne) vágok le belőle, majd elöblítem, és ráteszem a tetejét és mehet a mélyhűtőbe.

2011. febr. 17. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 gfero ***** válasza:
ez már nagyon túl van bonyolítva veszel egy pengét,kést,baltát,láncfűrészt akármit és ketté vágod.nem egy darab kőről vagy gyémántról beszélünk .egyszerű és kőnyű felvágni.
2011. febr. 17. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:

11:39

Nem kaphatsz el semmit, mivel fagyasztott kajáról van szó, minden kórokozó elpusztul. Teljesen higiénikus, de persze azért nyalogatni nem kell.

És valóban túl van kicsit bonyolítva, elvágod és kész :)

2011. febr. 17. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!