Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A manado meddig keményiti a...

A manado meddig keményiti a vizet és mennyivel? Többi lent

Figyelt kérdés
Galaxy razbora és gébek mellé mennyire jó választás ez a talaj.
2015. máj. 23. 15:32
 1/1 anonim ***** válasza:

A manadoba kalcium van ami keményít, már nem emlékszem a mérésre, talán 1 hónap.

A gyöngy dániónak mindegy szerintem, a halak zöme jobban érzi magát sötétebb talajon, nagyobb a biztonság érzet.

Nekem páncélos harcsák amik túrják, régebben voltak meggyhasú sügerek, ők még a szájukban is hordták a manadot, szerintem ideális talajlakóknak, főként, hogy szellős, laza talaj, nehezen rothad be.

2015. máj. 23. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Tengervizes akvárium üvege mennyivel drágább, mint az édesvízihez használt üvegétől?

Szeretnék brakkvizi halakat tartani, de azt mondták sima akváriumba nem tartható, mert nem bírná mert mattulna az üveg

Afrikai sügeres akváriumban az aljzat lehet dolomit zúzalék?

Elvileg keményíti a vizet valamennyire, de a sügerek bírják, ha jól tudom. Kinek mi a véleménye, illetve ti milyen homokot, kavicsot használtok?

Mennyivel előbb kell kivenni a fagyasztott artémiát amivel etetni szeretnék?

Mennyi idő alatt olvad ki? 1 kocka kb mennyi halnak elég?

Mennyivel kerül többe egy tengeri akvárium egy édesvízi akváriumnál?

mindkét akváriumnak ugyanakkora a mélysége szélessége és a hossza

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!