Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Aki házilag is készít vegyes...

Aki házilag is készít vegyes eledelt pl. sügérnek, lenne pár kérdésem az elkészítésről?

Figyelt kérdés

A youtube-on nézegettem, de pár dolog még érdekelne:

1. A zöldségeket (brokkoli, fokhagyma, borsó, spenót) megfőzitek, vagy forrázzátok aprítás előtt? vagy pl. a mirelit borsót elég felengedni?

2. A halat, kagylót - tehát az eledel "hús" részét - milyet, és honnan veszitek? Lehet pl. fagyasztott halat felengedve beledarálni, vagy főzzem/forrázzam azt is? Csirkehúst lehet?

3. Az így készült fagyott eleséget etetés előtt felengeditek, vagy egészben adjátok?

Köszi:)


2017. nov. 25. 13:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!