Tyúkszarszagot mivel lehetne elviselhetőbbé tenni a baromfiistállóban? Napközben végig ki vannak engedve, estére van bezárva a rengeteg tyúk. Eltüntetni nyilvánvaló, hogy nem lehet, de legalább redukálni valamivel, vagy valamikkel?

válasza:Tarts kevesebb tyúkot. Ganéjozz naponta. Oldd meg, hogy mozogjon a levegő. Ne tarts egyáltalán tyúkokat.
Más hirtelen nem jut eszembe, de biztosan van még.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szinte mindenhol azt hangoztatják hogy a kutyákat napi 1x minimum ki kell vinni sétálni, akkor is ha hatalmas kertes házban élnek, mondván hogy nem érik ingerek, unatkozik stb. Nekem kicsit furcsa, hogy közben a macskákat lelkiismeret furdalás nélkül bezárják 14-16...
Az a baj, hogy csak mi látunk oda a kertjük hátsó részébe, így tudni fogják, hogy mi szóltunk valakinek, főleg, hogy pár napja rákérdeztem, miért nem engedik ki. Valakinek valami ötlet? Rettenetesen sajnálom a kutyát. Állítólag szökik, azért zárták be. Azt gondolták,...
Budapest, Józsefváros.... Csak remélni tudom, hogy van mit ennie és innia...
Vagy. hogy ne repüljön ki a nyitott ablakon? Szeretnék pintyet, de nem akarom egész nap bezárva tartani.
(Szeparációs okokból teszik. Félnek. Nem tudják, hogy úgyis hazaér majd a gazdájuk.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!