Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Mitől lehet darabos a kecskete...

Mitől lehet darabos a kecsketej forralás után?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Savanyú volt és összement. Ha nem nagyon sokáig forraltad, akkor leszűrheted egy tiszta ruhán keresztül és kecsketúrót kapsz. Ha sokáig forraltad akkor is leszűrheted, de akkor a túró kicsit gumiszerű állagú. Én nem szeretem, de attól még másnak bejöhet.
2013. jún. 2. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Savanyú biztos nem lehetett mivel előtte pár perccel lett ki fejve.. akkor túl forraltuk..!?
2013. jún. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!