Madaraknak való rácsra akasztható tálból tudnak inni a tengerimalacok? És nem esnek/ugornak bele?
Ilyenre gondoltam.
A golyós itatók vagy csöpögnek, vagy nem jön belőlük, csak ha megnyomom előtte, de ha újra menne inni a malac, megint nem jön, nem tudom milyet vegyek, sima kistálba tuti beleugranának, teleszórnák forgáccsal, ha ez a madáritató/etető biztonságos nekik, akkor vennék nekik ilyet.
Köszi, ha válaszolsz.

válasza:Nekem nagyon régen voltak malacaim először, akkoriban még nem volt ilyen tudatos a tartásuk, nem volt ennyi elérhető infó arról, hogy mi a jó nekik.
Sima kistálban kapták a vizet, és persze, belemegy a forgács meg vizes körülötte, de azért nem ugráltak bele, tudták használni. (Aztán persze később lett golyós.)
Szóval biztosan tudnának ebből is inni, bár a három decis tál nekem kicsit mélynek hangzik.
Az nem opció, hogy a csöpögős golyós alá szerelsz valami kistálkát? Akkor nyalogathatnák a golyósat, de a csöpögő sem menne kárba/dzsuvázná az almot.
Félek, hogy rálépnek, magukra borítják.
De majd próbálkozom.
A vékony csövesből meg nem is tudnak inni, csak a ferplastos vastag csövűből, az meg állandóan csöpög, de tényleg kb 10 másodpercenként csöppen.
További kérdések:
valljuk be, ha ránézünk miféle állatka ez, senkinek sem az ugrik be hogy bármi hasonlóság volna
Kiraktam egy videót pár hete a tiktokra(azóta már leszedtem). Egy csomó külföldi kommentet kaptam, hogy nem jók a tartási körülmények, mert túl kicsi a ketrec 3 tengerimalacnak. Ami őszintén nem tudom miért baj. A videó második felében amúgy látszott, hogy úgy van...
Vagy valamelyik nagyobb majom fajtát? És milyen változás jöhet a szabályzatban?
Az enyém olyan, mint egy rossz gyerek, nem lehet nem figyelni rá, feldönt mindent, felugrik mindenhova, aztán vigyázni kell, mert le is ugrik bármilyen magasságból, ahova nem tud, oda is megpróbál azért, be akar mászni mindenhova, el van torlaszolva, ahova nem szabad...
Mintha kicsit hosszabb lenne a farka egy egérhez képest.
Nem kéne néha kiengedni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!