Vakondokot hogy kell elfogni?
Figyelt kérdés
Életemben 1x láttam csak vakondokot akkor is csak pár másodpercig mert elszalatt, és kb 6 éves voltam.
Eszembe jutott, hogy látni szeretnék egy vakondokot. Ezért mivel úgyis volt egy túrás a kertbe elkezdtem felásni hogy meglássam. De nem volt ott és járatot sem láttam. Pedig nagyon látni szeretném!!!
Nem szeretném bántani csak jól megnézni mert még nem láttam.
ma 17:39
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Csomó kép van róla a neten, ehhez nem kell vegzálni.
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, képen már láttam, de én igaziból szeretném
ma 17:49
4/10 A kérdező kommentje:
Miért kell kötözködni? Aki nem bir rendesen hozzászólni az maradjon csendbe!
ma 18:16
5/10 anonim 

válasza:

válasza:A masik kerdeshez is odairtam nemreg, hogy en elkaptam osszesen 5-ot viszonylag gyors egymasutanban. De a hatodik valami oreg ravasz peldany lehet, mert eddig nem sikerult. Az en modszerem az hogy a friss turasba, legjobb ha eppen turja kifele a foldet, belenyomom a slagot. Ha eleg hamar sikerul eleg sok vizet belenyomni akkor kijon magatol, nem akar megfulladni. Akkor van par masodperc, amikor bele lehet kotorni egy vodorbe. Ott lehet nezegetni. Utana mehet a mezore: www.youtube.com/watch?v=r2qTASXpQfM
6/10 anonim válasza:
A vakond védett állat. A megölése, elfogása, zavarása szigorúan tilos.
7/10 A kérdező kommentje:
5. Milyen másik kérdéshez? Egyébként majd megnézem a videót
ma 18:29
9/10 anonim 

válasza:

válasza:6 Tilos a zavarasa, ez igen eletszeru. Aztan tilos meg a taplalkozo helyenek karositasa. Tehat ha bekoltozott a vakond, akkor onnantol ove a kert. Ilyen alapon vegig lehet menni az osszes falun, kertvaroson, agglomeracion, es ahol vakondriaszto van, kiosztani egybol a 25 ezreket. Na persze. En inkabb kiviszem a mezore, turjon ott, elferunk.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Egyszer volt h mozgott a föld kicsit segìtettem neki túrni és megláttam a mancsát. Igazából egy nagy feketesés egy ásó mancsal aztán ennyi. Nem nagy szám.. viszont én nem simogatom őket xd Tudom h nemszép de sajnos felássa a szép kertemet amiért milliókat fizettem :/
Kapcsolódó kérdések:
Vakondokot mivel tudom távol tartani, elűzni?
Kertemben és a ház előtti gyepen igen gyakori a vakondtúrás, ezt szeretném eredményesen ritkítani, ill. megszüntetni.
Hogyan tudnám rávenni a kertünkben garázdálkodó vakondokot, hogy ne tegye tönkre a füvesitésünket?
A boltban kapható szerek (pl. füstölő) nem igen hatnak rá!
A vakondok (vagy vakondokok, ne tudom) szeretik a faepret?
van a kertünkben egycsomó faeper, és szeretném eltakarítani mert már rohadnak és büdösek. Az utcán is van és ott van egy csomó vakondtúrás, és mintha ott egy kicsit kevesebb lenne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!